Locul ei…

Ai adormit cu capul pe pieptul lui sau în braţele lui, dar te-ai întrebat vreodată dacă el e lângă tine total?
Nu ar fi prima seara când fizic e acolo, îl simţi lângă tine, îl auzi cum respiră din ce în ce mai greu pe măsură ce se adânceşte în vise, dar oare tu eşti în ele?
Oare locul de pe umărul lui e doar al tău?
Nu!  Va exista mereu cineva care a însemnat acel loc, cineva care e acolo chiar şi în absenţă, pentru că prezenţa i-ar face mult prea mult rău lui.
E acolo, doar el o simte, doar el ştie de ea. Îi simte parfumul, îi simte respiraţia, îi simte clipirile de gene şi ar vrea să o alunge, dar nu poate.
Mereu va exista o EA care îţi va fura omul de lângă tine chiar în acele momente când ai impresia că e al tău. Îi va invada spaţiul, mintea, sufletul. O va simţi atât de aproape încât pentru câteva secunde va crede că e EA şi nu tu.

EA
Te va strânge în braţe cum nu te-a strâns niciodată, vei crede că trece prin tine şi te va strivi cu atâta iubire, apoi te va respinge cu o putere ce te va bulversa. Vei încerca să-l înţelegi, dar nu vei putea.
E EA, e acolo, ştie să păstreze distanţa potrivită şi în absenţă, distanţa dintre tine şi el.
Cine e EA? E femeia care i-ar lua capul, e femeia care ar face orice din el, e femeia care l-ar face să plângă ca un copil şi să zâmbească din tot sufletul, e femeia care o critică faţă de tine, dar în adâncul sufletului său ştie că doar lângă EA se simte viu, doar lângă EA îl dor rănile şi de aceea te-a ales pe tine. Cu tine e totul simplu şi în faţa ta n-ar cadea niciodată în genunchi. În faţa ta va fi mereu zeu.

Vei adormi într-un final, fără să mai cauţi o explicaţie, vei fi mulţumită că e lângă tine, fericită chiar…o fericire oarbă, pentru că „se trezeşte lângă ce nu iubeşte” şi EA ştie asta…tu ştii?

2 Comments

 1. Andreea

  octombrie 1, 2013 at 12:36 pm

  WoW… Scrii super<3 si iti citesc toate postările crede-ma

  1. Bianca

   octombrie 1, 2013 at 12:48 pm

   Mulţumesc, mă bucur că îţi plac şi posibil te şi regăseşti în ele.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Iubeşte monstrul!

Iubeşte monstrul! Nu suportam să te mai privesc şi te-am făcut cioburi, Asumându-mi cu demnitate anii de ghinion deja trăiţi,...

Închide