Microjoburi.ro pentru servicii reprezentative

Eşti student şi timpul nu îţi permite să te angajezi într-o companie cu program full-time? Vrei să faci ceea ce-ţi doreşti şi să-ţi construieşti singur cariera ta profesională? Vrei să nu ai şef şi tu să decizi de unde, la ce oră şi cât lucrezi? Ai o problemă şi nu găseşti pe nimeni de încredere care să o rezolve?

Dacă ai răspuns cu „DA„, la cel puţin o întrebare de mai sus, atunci ai nevoie de microjoburi.ro.

platforma microjoburi

Este o nouă platformă unde poţi găsi persoane care să se ocupe de problema ta, sau îţi poţi oferi serviciile. Mi-am făcut cont acum 2 zile şi am rămas surprinsă de structura site-ului, de ofertele găsite şi de uşurinţa cu care îţi poţi găsi un minijob sau poţi căuta un serviciu. După ce mi-am făcut contul am intrat să vizualizez cele 65 de cereri existente pe site şi am avut supriza să găsesc persoane care doreau pe cineva să le cânte şi să sa le compună linia melodică a unui imn, persoane care căutau bloggeri sau oameni dispuşi să scrie advertoriale, dar nu în ultimul rând persoane care aveau nevoie de serviciile unui programator. În mai puţin de 5 minute am găsit joburi care se încadrau pe tot ceea ce ştiu şi îmi place să fac şi evident am şi aplicat pentru ele. Aştept cu nerăbdare răspunsul din partea clienţilor şi sper să prind măcar un job.

Eu te invit şi pe tine să îţi faci cont şi să te bucuri de tot ce oferă acest site dedicat tuturor oamenilor care doresc să lucreze indiferent de vârstă. De ce să-ţi faci cont? Hai să-ţi dau câteva motive!

1. Cum pentru mulţi financiarul este pe primul loc, pentru un microjob plata începe de la 50 ron;

2. Toţi cei înscrişi pe site sunt verificaţi prin trimiterea unei copii a actului de identitate (aici sigur vom găsi cârcotaşi, dar ce-i drept la capitolul încredere cam toţi avem probleme);

3. Fie că eşti cel care face oferta sau cel care îndeplineşte cererea, primeşti feedback. Acest lucru mi se pare foarte bun, deoarece poţi cunoaşte de la bun început profilul prestatorului sau a ofertantului în funcţie de părerile celor cu care a lucrat înainte;

4. Este o platformă foarte bine structurată, cu imagini reprezentative şi cu suport pentru clienţi;

cum-functioneaza

5. Plăţile pot fi efectuate atât prin transfer bancar cât şi prin card bancar în condiţii de maximă siguranţă oferite  de mobilPay;

6. Site-ul este construit în conformitate cu cerinţele actuale şi poate fi accesat cu uşurinţă de pe orice dispozitiv mobil, el pastrându-şi forma dinamică şi simplă pentru utilizatori;

7. Nu în ultimul rând pe platforma microjoburi.ro găseşti servicii de orice tip, de la advertising, babysitting până la programare şi webdesign sau stil de viaţă.

Am să mă opresc aici, deşi lista ar putea continua, această platformă fiind un real ajutor pentru toţi cei care doresc să lucreze şi aş putea spune chiar că este o încurajare pentru toţi românii indiferent de studii şi de statutul social al acestora. Poate acest site va deveni în timp salvarea multor familii care se sacrifică alegând job-uri în afara ţării sau o modalitate pentru tineri de a căpăta experienţă şi de a depăşi bariera de începători la locurile de muncă.

Dacă nu te-am convins încă să îţi faci cont şi să fii activ pe microjoburi.ro, poate poezioara mea o va face.

Într-o lume a vitezei, toţi vrem servicii bune
Pentru erori sau orice tip de-activitate
Mereu ne-am întrebat care e cea mai bună opţiune,
De soluţii imediate la probleme complicate ?

Răspuns la orice întrebare, tu acum ai găsit
Dacă pe platforma microjoburi.ro ai intrat
Ţi-ai făcut un cont şi ai căutat rapid
Rezolvarea ta, jobul dorit sau oferit!

Dacă vrei să câstigi rapid din pasiunea ta,
Microjob e platforma care îţi oferă şansa
Când deschizi e-mailul să începă avalanşa
De oferte pentru tine şi calificarea ta.

Ai lucrat cu mare drag, jobul l-ai terminat
Şi clientul e fericit, pentru tot ce-ai desluşit
Feedback maxim, de cinci stele tu ai acumulat
Pentru că dintre toţi tu eşti cel mai iscusit.

Şi clientul e fericit, pe mobilPay a plătit
Sigur şi uşor, la un click distanţă de viitor.
Acum are şi el servicii de calitate de oferit
Pentru orice doritor, fie el actor sau scriitor.

Microbusiness-ul cu pasiune îl creşti zi de zi
Fie ca aduni like-uri pe Facebook sau scrii cod
Afacerea ta sigur şi rapid poţi să o gestionezi
De oriunde ai fi, chiar şi din fotoliul tău comod.

Oricine poate apela la tine şi tu poţi apela la ei
Pentru face un blog sau pentru a traduce un text
Totul e rapid, de calitate şi se plăteşte în lei
Fără dureri de cap sau griji în acest context.

La cât mai multe joburi cu feedback pozitiv şi în cazul în care aveţi nevoie de serviciile mele ca blogger, content writer sau programator găsiţi oferta mea pe microjob.ro !

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: