O nouă provocare – SuperBlog 2015

Cred că deja v-am obişnuit cu participările mele la SuperBlog şi cum îmi plac provocările am decis să particip şi la această nouă ediţie, SuperBlog 2015. Vine toamna, vin ploile, ce mod mai plăcut de a îţi petrece zilele decât în faţa laptopului, cu o cană de ceai sau ciocolată caldă cautând inspiraţie în fiecare picătură de ploaie şi în fiecare frunză care cade, sau chiar în primii fulgi de nea ?!

Ediţia din 2014 m-a scos un pic şifonată, SpringSuper Blog 2015 m-a pus pe picioare, iar acum va urma a treia mea participare, care nu ştiu ce îmi va rezerva. Aşa ca înainte de războiul cu deadline-urile şi lipsa de creativitate, mă simt pregătită să fac faţă provocărilor. Ediţiile anterioare m-au călit şi pot privi mai relaxată competiţia, dacă o pot numi aşa.

Ediţia aceasta mi-am propus să nu mai ratez nici un deadline, cred că asta ne-am propus toţi cei înscrişi, şi la fel ca în primăvară, voi scrie din suflet pentru cititorii mei încercând să respect cât mai bine cerinţele fiecărei probe.

Tot anul acesta, am încercat să conving să se alăture competiţiei încă un blogger, la început de drum, încă nu s-a înscris, dar am speranţa că pâna la sfârşitul lunii o va face şi va fi într-o oarecare măsură o competiţie în familie 🙂 Nu vă dezvălui indentitatea bloggerului încă, dar dacă se va înscrie sunt convinsă că va fi o competiţie foarte interesantă între noi.

Despre impresiile şi depresiile mele legate de participările anterioare puteţi citi în articolele următoare:

Dacă eşti blogger şi vrei să te redescoperi te invit să te înscrii şi tu la SuperBlog 2015!

Va fi cu siguranţă o experienţă unică pentru tine, pentru cititorii tăi şi crede-mă că te vei simţi stors de imaginaţie, îţi va lua foc tastatura şi te vei trezi în miez de noapte, vei deschide aproape adormit laptopul şi îţi vei nota ideile ce doar atunci s-au trezit să apară, asta în cazul în care nu dormi cu un carneţel şi un pix lângă tine.

SuperBlog 2015

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Facebook scroll bianca ionel blogger iasi
Dacă ai timp să dai scroll pe Facebook, ai timp şi…

...să citeşti o carte, să faci sport, să înveţi ceva nou, să te plimbi, să te gândeşti mai mult la...

Închide