O zi la shopping online pe Imperator

Într-o mare masura blog-ul meu e dedicat femeilor, dar din când în cand acord atentie si părtii masculine. Azi m-am gândit sa abordez o temă diferită, nu voi vorbi de relaţii, dar nu voi înceta sa dau sfaturi. Va fi genul acela de articol bun pentru bărbaţi dacă îl citesc femeile.

Cu siguranta haina nu-l face pe om, dar clar îi da încredere si îl pune într-o lumina pozitivă. Eu mereu m-am simtit legată de un vechi proverb armenesc, care spune că „femeia îngrijită se cunoaste dupa hainele barbatului ei„. Nu doar eu am vazut pe strada cupluri unde ea era foarte aranjată şi el parea îmbracat în hainele de casă, dar şi cupluri unde amândoi purtau aproape acelasi stil vestimentar şi erau un tot unitar frumos. Aşadar, doamnelor şi domnisoarelor (câteva bătai de tobe) e mai mult decât indicat să aveti grijă de bărbatul de lânga dumneavoastra şi mai ales de tinuta lui.

Ce poţi să faci?

În primul rând să îl însoţeşti la shopping şi să ai rabdare cu el aşa cum si el are răbdare cu tine. Dacă îţi va spune clar şi răspicat că nu va găsi în magazine ceea ce îşi doreşte, poţi veni cu alternativa de a comanda online. Cu siguranţă va inventa şi alte pretexte, precum aglomeraţia, prea mult mers pe jos, posibilitatea ca tu să uiţi că ai ieşit la shopping pentru el şi să începi să cauţi haine pentru tine şi lista e lungă. Astfel, e bine să fii pregătită cu o serie de site-uri online de unde poate comanda haine în funcţie de stilul lui, şi prin această variantă îi vei arăta că nu stai pe net doar pentru joculeţe şi articole siropoase ci şi pentru el. Din multitudinea de site-uri online, am decis să aleg unul care se deosebeşte prin stilul urban adoptat în hainele pe care le oferă şi anume site-ul Imperator. E greu să găseşti un astfel de magazin, cel puţin în Iaşi, pentru că nu toată lumea e familiară cu acest stil şi nu toţi se regăsesc în el.

Eu mi-am petrecut câteva minute pe site şi am reusit să fac o ţinută streetwear pentru prietenul meu. Am plecat în primul rând de la faptul ca bărbaţii preferă hainele lejere, dar totuşi care sa le dea o notă de masculinitate în acelaşi timp. Astefel am ales o pereche de jeans marca LRG care să se potriveasca cu o pereche de adidasi mai înalti de la Jordan, daca tot vine toamna şi ploile, să fie protejat şi de frigul de afară.

LRG-Core-Collection-SS-Denim-Jeans-1-700x1050papuci-700x1050

Avem pantaloni negri, avem papuci cu imprimeuri finuţe şi e timpul să alegem şi o bluză lejeră cu un imprimeu original. Eu am o slăbiciune pentru orice înseamnă imprimeuri, iar această bluză, tot de la LRG are o combinaţie plăcută de gri şi turquoise. Din punctul meu de vedere griul şi turquoise-ul sunt două combinaţii care se imbină plăcut şi elegant şi dau şi o notă jucăuşă şi vie ţinutei, dar în acelaşi timp foarte masculină.

LRG-Baroque-Light-Ash-1-700x1050

Că să îl îmbrac până la capăt pe partenerul meu drag, am ales şi o geacă de la Crooks and Castles, tot cu imprimeuri, dar albe de această dată. Bărbatii nu ar trebui să fuga de imprimeuri. Un astfel de imprimeu pe geacă pune accent pe brate şi pe latimea spatelui, şi dragele mele, toate ştim că bărbaţii trag din greu pentru a pune în valoare aceste părti ale corpului, deci hai sa îi ajutam!

Crooks-and-Castles-Squad-Life-Black-1-700x1050Crooks-and-Castles-Squad-Life-Black-3-700x1050

Ce ar mai lipsi? O curea! Pentru că bărbaţii preferă jensii cu o mărime mai mare, tot din motive de confort, evident. Ei nu sunt ca noi care ne ingrămătim sufletul în mărimi mai mici, ei aleg larg şi lejer, dacă vor să mănănce mai mult în acea zi să nu se gândească la faptul că îi vor strănge pantalonii. Aşadar, am ales şi o curea, tot vie şi jucăuşă de la HUF, care se asortează cu papucii. Dacă nu ştiaţi, aflaţi acum: îmi place să fiu de modă veche şi să asortez accesoriile cu papucii!

HUF-Floral-Scout-1-1-700x1050

Cam aceasta este propunerea mea pentru o ţinută de toamnă, pentru dragii de lângă noi care ne suportă zi de zi şi ne cară sacoşele în maratoanele noastre de shopping. Evident, după tot acest maraton de shopping online, merit şi eu o recompensă şi am să vă arăt frumuseţea de geacă pe care am pus ochii.

 Style-Hunter-Chambrav-Bomber-Washed-1-700x1050

Pe site găsiţi cu uşuriţă modele noi de la branduri cunoscute, adidaşi Air Max care îi recomand pentru orele de fitness, dar şi săpci colorate de la Cayles & Sons. Am să mă opresc aici, şi am să vă doresc shopping online plăcut şi aştept să îmi spuneţi ce aţi ales pentru domnii de lângă voi sau pentru voi.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Blog Awards
Prelungeşte viaţa bateriei laptopului tău!

În era vitezei toţi ne dorim să prelungim viaţa bateriei telefonului, tabletei şi bineînţeles a laptopului nostru. Eu personal mă...

Închide