Parfumul care ne definește personalitatea (P)

Te-ai gândit că ar putea exista parfumul care ne definește personalitatea? În articolul anterior vă vorbeam despre cărți și cred că mi-a scăpat să vă spun de pasiunea mea ascunsă de a mirosi cărțile noi.

Cu siguranța mi se va pune o ștampilă de ciudată, dar am o pasiune pentru parfumul care îl au cărțile noi. Ce-ar fi dacă s-ar inventa un parfum cu miros de carte nouă? L-ați cumpăra? Credeți că va avea efect asupra celor dragi? Personal aș renunța măcar o zi la parfumul meu pentru a testa măcar un astfel de parfum. cine știe, poate mă voi îndrăgosti de el așa cum m-am îndrăgostit de parfumul meu preferat.

Parfumul care ne definește personalitatea

Toate alegerile noastre le facem în funcție de cum evoluează personalitatea noastră. Când eram mai mică, adolescentă, eram fermecată de orice parfum dulce. Orice avea note florale, obligatoriu trandafir și un pic de piper, pentru ca prezența mea să nu treacă neobservată. Îmi doream să mă învălui în prea mult romantism.

La acel moment parfumul Lacoste mă reprezenta în totalitate. Mă obișnuisem atât de mult cu el, încât îmi întrebam apropiații dacă se mai simte în aerul din jurul meu. Răspunsul era de fiecare dată pozitiv, dar eu nu linișteam. Îmi plăcea să merg în magazinul de unde mi-l achiziționam și să testez și alte parfumuri, să vântur în aer bețișorul proaspăt parfumat și să mă imaginez învăluită în acea mireasmă. De fiecare dată mă întorceam la același parfum Lacoste. Era dragoste, era fidelitate, eram eu.

Tu în funcție de ce alegi parfumul care te definește?

Treptat, am înțeles că romantismul este mai mult o slăbiciune decât un atu și am început să caut altceva. Altă combinație care să îmi păstreze nota de romantism, dar care să fie descoperită doar de persoanele care mă înconjoară zi de zi.

A fost greu să renunț la prima mea iubire, dar mă simțeam vulnerabilă și copilă. Așa am început din nou să caut într-un parfum acel ceva care să mă definească în totalitate. Parfumul care să nu lase în imaginea mea nici o urmă de vulnerabilitate tipic feminină.

Îmi doream un parfum care să amintească oricui de mine. Îmi doream acel parfum care să întruchipeze femeia puternică și sigură pe ea, dar și fetița romantică.

Îmi doream un parfum care să îmbrace și care să mă îmbrace și l-am găsit în parfumul Cerruti. Un parfum dedicat femeilor delicate și puternice. Un parfum pentru mine, cu o bază de mosc și cedru, dar păstrând ca notă de vârf trandafirul. Au trecut cinci ani de când am făcut această alegere, și am încetat cam după doi ani să mai alerg prin magazine și să mai caut altceva.

Cred că parfum care să mă definească mai bine decât acesta nu există.

De unde alegem parfumul preferat?

Am să vă spun și micul meu secret: îl achiziționez online și da putem cumpăra parfumuri originale online fără să ne fie frică de o eventuală pierdere sau înșeăciune!

Era previzibil acest secret ținând cont că eu promovez industria online. La urma urmei, zilnic lucrez la site-uri de comerț online și zilnic ies la shopping online. Dincolo de tot și de alegerile pe care le faceți, vă invit să vă cautați zilnic eul vostru interior în toate lucrurile care vă înconjoară și să alegeți mereu ceea ce vă definește cu adevărat. Încrederea vine din aceste alegeri care ne fac să ne simțim noi, ne fac să fim delicate, dulci dar totuși puternice.

Inspirat din viața mea și scris din suflet pentru SuperBlog 2014.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Azi pe ce stradă te-ai plimbat?

Săptămâna trecută am început să vă împărtăşesc din ceea ce m-a fascinat pe mine în cartea lui Osho şi nu...

Închide