Părinti și copii – Conferința Națională de Parenting

Astăzi am ales să vă povestesc despre un eveniment ce va avea loc pe 13 aprilie la Iași – Părinti și copii – Conferința Națională de Parenting sau prima conferință despre Generația Alpha la Iași.

Este un eveniment organizat de business hub-ul și acceleratorul Mamprenoare și o invitație către toți părinții și nu numai la dezbarea unui subiect de interes, despre generația Alpha, cei născuți începând cu 2010.

Generația Alpha, urmașa Generației Millennials, ridică deja părinților o serie de provocări, care pot fi depășite doar printr-o corectă și solidă informare și cunoaștere continuă, prin adaptare la și prin interconectare cu propriii copii.

Despre aceste provocări, dar și despre multe alte subiecte de interes în zona de parenting se va discuta la Prima conferință despre Generația Alpha. Să aflăm mai multe despre speakeri și subiectele abordate, nu?


Părinti și copii – Conferința Națională de Parenting – speakerii evenimentului


  • Irina Nichifiriuc – specialist în parenting, mamă a 3 copii Alpha și colega de a mea în bloggosfera ieșeană;
  • Ioana Codreanu – psiholog, mamă a 2 copii Alpha;
  • Raluca Munteanu – antreprenor, mamă a 4 copii Alpha;
  • Crina Coliban – specialistă în nutriție, mamă a unui copil Alpha;
  • Robert Diaconeasa – blogger Baby Cool, tatăl unui copil Alpha.

La acești speakeri se alături și alți invitați surpriză despre care promit să vă povestesc, dar puteți afla și direct din pagina evenimentului.

Moderatorul evenimentului este Izabela Marinescu, jurnalist, realizatoarea emisiunii „Parenting XXI”, de la Canal 33. Am să fac o mică intervenție și despre Canal 33 pentru că este un loc în care găsiți foarte multe emisiuni educative pe diverse arii. Din ce știu este și în grila de programe TV, dar găsiți toate emisiunile și pe Youtube. L-am descoperit la recomandarea unei prietene, Alina, și de atunci în fiecare săptămână mă delectez cu emisiunile lor.

Subiectele abordate vor fi de la provocările ridicate de copiii Alpha, conectarea emoțională în era digitală, efectele relațiilor de cuplu asupra copiilor din Generația Alpha, parenting în situații de criză și nu în ultimul rând rolul tatălui în viața copiilor Alpha.


Părinti și copii – Conferința Națională de Parenting – agenda


09:30 – 10:00 Primirea părinților
10:00 – 10:45 Irina Nichifiriuc Conectarea emoțională în era digitală
10:45 – 11:15 Pauză de networking
11:15 – 12:00 Ioana Codreanu Efectele relațiilor de cuplu asupra copiilor din generația Alfa 12:00 – 12:30 Pauză de networking
12:30 – 13:15 Raluca Munteanu, Iuliana Șosu
Parenting în criză
13:15 – 14:30 Pauză de masă
14:30 – 15:15 Crina Coliban Alăptarea și diversificarea generației Alfa
15:15 – 15:45 Pauză de networking
12:30 – 13:15 Robert Diaconeasa Rolul tatălui modern în viața copilului

Vă recomand să participați la acest eveniment indiferent dacă aveți copil sau nu și aleg să fac recomandarea astea din perspectiva faptului că am fost organizator și participant al evenimentelor de parenting și sunt pline de informații utile ție ca om în continuă dezvolare.

Nu e doar despre cum să-ți crești copilul, ci despre cum să acționezi tu încât copilul tău să se simtă iubit, în siguranță și în același timp independent și încrezător în fiecare pas al său. Despre motivația mea legată de participarea la astfel de conferințe și seminarii de parenting puteți citi aici.

Părinti și copii – Conferința Națională de Parenting” are loc pe 13 aprilie, la Hotel Traian de la 09:30 – 17:00 și abia aștept să ne vedem acolo!

Biletele se pot achizitiona de pe mamprenoare.eu


P.S. Am o surpriză pentru un cititor fidel, așa că stay tuned!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Evenimente
Conferinta femei de afaceri cu stil 2018
Conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018

Dacă se întreba cineva de ce e atâta liniște pe blog, am să vă spun că pregătesc alături de echipa...

Închide