Pe drumul tău #2

După tot ce a fost, te-ai decis să te abați de pe drumul tău și să te întorci lângă el. Ai păstrat o distanţă suficientă pentru a te vedea, dar destul de mare pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Te-a văzut din nou și nu a durat prea mult până când a început un dialog între tine și el. Aglomerația de acolo era doar un decor și deși în acea zarvă o conversație părea imposibilă,  voi aţi depăşit acest obstacol împreună. Aţi făcut abstracţie de tot zgomotul din jur şi fără prea multe manevre ai ajuns lângă el. Posibil să fie locul în care ai vrea și acum să fii, sau posibil să fie omul cu care ți-ai dori să vorbești, despre orice, pentru a simți liniștea și pacea acelor momente.
Concertul era doar un zgomot de fond, vorbele lui îţi captau tot mai mult atenţia, iar munca lui te fascina. Lui îi plăcea ceea ce face şi treptat totul începea să se lege.
Necunoscutul în cămaşă albă cu dungi albastre devenea omul pe care aveai impresia că îl ştii de o viaţă, omul care îţi aducea linişte într-o mare de zgomot şi omul pentru care inima ta începea să bată tot mai tare.

Munca lui se încheia, totul era gata. Te pregăteai sufleteşte să te desparţi de el, dar el continua să rămână lângă tine. Te-a luat de mână şi aţi ieşit afară. În cafeneaua de alături cânta o piesă latino, iar el parcă ţi-a citit gândurile şi te-a învârtit pe ritm. Zâmbeai cum nu o mai făcusei de ceva timp! Erai fericită! Erai TU!

Îţi anticipa mişcările şi totuşi era o continuă luptă între voi. Fiecare replică era încă o minge aruncată la fileu şi de fiecare răspuns depindea scorul final. Uneori îl lăsai să câştige, alteori alegea el să piardă şi totuşi era un echilibru. Printre zâmbete şi replici te-a avertizat că totul se va încheia în scurt timp, dar ai ignorat avertizarea lui.

Nu ştiai ce va urma, nu știai că fiecare zâmbet se va pierde în lacrimi, nu ştiai că vei devia de pe drumul tău și nu ştiai că drumul către el duce spre nicăieri !

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
un gand de paste bianca ionel
Un gând de Paște

E a treia zi de Paște și am ținut să mă desprind pentru câteva minute din cadrul festiv și să...

Închide