Proiectele săptămânii #1

Nu am mai scris de foarte mult timp despre proiectele în care sunt implicată și am decis să fac un mini-rezumat în fiecare sâmbătă cu proiectele săptămânii, în care să vă prezint la ce am mai lucrat pe lângă job-ul stabil pe care îl am, în limita politicilor de confidențialitate încheiate cu diferiți clienți.

 • Am finalizat recent un proiect pe WordPress, mai exact am continuat munca unui alt programator. Proiectul a fost început pe Visual Composer, un plugin nu tocmai prietenos, cu multe bug-uri. Raluca Rotaru a fost un client foarte prietenos și dincolo de ceea ce era deja început, a fost o adevărată plăcere să colaborez cu ea.

 • Am lucrat și la ceva design pentru JCI Iași, așa în calitate de membru aspirant. Nu toate au fost pe placul echipei, dar pentru mine a fost o plăcere și o provocare să mă ocup de ele. Pentru evenimentul Meet JCI grafică cover eveniment cu și fără speaker și grafică pentru testimoniale.
  grafica testimoniale eveniment meet jci iasi bianca ionel web designer
  Grafica testimoniale Meet JCI Iasi

  Din păcate grafica următoare nu a fost pe placul colegilor, cea câștigătoare fiind cea de pe pagina evenimentului.

  meet jci grafica event facebook cu speaker alex dona web designer
  Grafică eveniment Facebook cu speaker
  meet jci iasi cover facebook grafica event facebook
  Grafica eveniment Facebook Meet JCI fara speaker
 • O altă grafică la care am lucrat a fost cea pentru Femei de Afaceri cu Stil 2016, pentru coperta mapei de prezentare și pentru evenimentul de pe Facebook. Din nou versiunea pentru cover nu a fost pe placul colegilor.
coperta mapa femei de afaceri cu stil fas 2016 bianca ionel blog
Coperta Mapa Femei de Afaceri cu Stil 2016
cover eveniment facebook femei de afaceri cu stil bianca ionel
Cover Eveniment Facebook Femei de Afaceri cu Stil 2016

 

 • Am făcut un upgrate la Prestashop 1.7.0.0, dacă îl putem numi așa 🙂 Am lăsat cireașa de pe tort la urmă, pentru că upgrate-ul la noul Prestshop presupune un export a tot ceea ce înseamnă conținut din vechea versiune și un import în versiuea 1.7. Din păcate, așa cum era de așteptat versiunea nouă e plină de bug-uri și aștept cu interes noul update la 1.7.1.0 pentru a finaliza cu succes update-ul.

În fiecare săptămâna primesc atât feedback-uri pozitive, cât și negative. În timp înveți că nu poți mulțumi pe toată lumea, dar rămâi cu ceea ce ai lucrat și te ajuta acea experiență. Pentru mine a fost o săptămână relativ plină și provocatoare. Pentru voi cum a fost săptămâna ce a trecut din punct de vedere profesional?

 

5 Comments

 1. poana

  noiembrie 13, 2016 at 2:28 pm

  Cat mi-as dori sa fiu programator…Felicitari!

 2. Hadasa Almasan

  noiembrie 12, 2016 at 11:25 pm

  Saptamana mea a fost plina. Scris, scris si iar scris. Foarte interesant acest tip de articol si mi se pare interesanta si ocupatia ta.

  1. Bianca Ionel

   noiembrie 13, 2016 at 9:32 am

   Ehh, viață de programator fericit 🙂

 3. Emilia Oana

  noiembrie 12, 2016 at 9:01 pm

  Pe lângă săptămâna ta , a mea a fost plictisitoare si obositoare . Școală , lecții,meditații,teme.

  1. Bianca Ionel

   noiembrie 13, 2016 at 9:33 am

   Emilia cred că ceva ceva tot a fost frumos.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Digital marketing
titlu meta si meta descrierile optimizare seo bianca ionel blog
Titlu meta și meta descrierile

Astăzi am decis să abordez un subiect destul de cunoscut, rolul titlurilor meta și a meta descrierilor în optimizarea SEO...

Închide