Review BB Cream The ONE Oriflame

BB Cream The ONE este cel de-al doilea BB Cream pe care am decis să îl încerc de la Oriflame. Este un produs nou în catalog, în 6 iulie 2015. Când l-am achiziționat am luat în calcul faptul că m-am împăcat bine cu celălalt BB Cream.

BB Cream The ONE Oriflame
BB Cream The ONE Oriflame

BB Cream The ONE vine ambalat într-o cutie albă, pe el nu sunt prea multe specificații. În catalog scrie că este vorba de un BB Cream 8 în 1 cu FPS 30, ce corectează diferenţele de nuanţă a pielii şi coşurile, conferind tenului un aspect desăvârşit.

Ingrediente Review BB Cream The ONE Oriflame

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, ISONONYL ISONONANOATE, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLYL METHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM CHLORIDE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, STEARIC ACID, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, ALUMINUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, SILICA, BHT, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Gramaj: 30 grame;

Parabeni: da;

BB Cream The ONE Oriflame - Light
BB Cream The ONE Oriflame – Light

  • Test 3 minute
  • Test 8 ore
  • Test 24 ore
2
Review BB Cream The ONE Oriflame – impresii personale și teste

După cum puteți vedea mai sus, am acordat acestui produs 2 pe linie. Posibil să merite și mai puțin. Poate am fost indulgentă sau poate am fost prea dură. Am avut așteptări mari, pentru că e prezentat a fiind 8 în 1, dar am fost dezamăgită de acest produs.

BB Cream The ONE Oriflame, aplicare pe ten
BB Cream The ONE Oriflame, aplicare pe ten

Testul 3M 

BB Cream The ONE Oriflame este un pic apos, se comportă exact ca o cremă și puterea de acoperire este mică spre inexistentă.

bb cream the one
După aplicarea unui strat de BB Cream The ONE Oriflame

Testul 8H

Deși am fost dezamăgită de la testul de 3 minute, am decis să văd cum se comportă acest BB Cream toată ziua. Deși are o textură ușoară, mi-am simțit tenul sufocat și în zonele grase. După o oră, tenul a început să strălucească.

Testul 24H 

La finalul zilei am ajuns să mă întreb dacă am fost dată cu ceva pe față. Așa cum am precizat mai sus mi-am simțit tenul sufocat. Am fost nevoită să mă șterg cu servețele uscate, iar în mare parte am ajuns fără fond de ten acasăm după 15 ore petrecute afară, în mașină și în diferite locuri închise. Nu am stat în călduri excesive. Sunt un pic mai friguroasă, dar fața mi-a transpirat în continuu.

Testul TF

BB Cream-ul The ONE nu a făcut față unei zilei normale din viața mea, așa testul pentru folosirea îndelungată nu va mai exista. Nu recomand această cremă, dacă o pot numi așa persoanelor ce nu au un ten de bebeluș. Nu acoperă, nu uniformizează, nu oferă un aspect de „divă”.

Voi ați folosit BB Cream The ONE Oriflame? Aștept impresiile voastre în comentarii.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: