Review cinemamodernsuceava.ro

Mi-a atras recent atenția un articol dintr-un ziar, în care era prezentat site-ul cinemamodernsuceva.ro, ca fiind un site ce a costat 18000 euro. Da, 18000 euro un site! Evident am vrut să văd ce are are special și am rămas șocată.

cinema modern suceava review bianca ionel

Prima impresie clar nu este una plăcută, e o copie nereușită după site-ul celor de la Cinema City, fără logo, fără a fi responsive și colorat de zici că e făcut de un copil de 5 ani. (nota 5)

Logo, așa cum spuneam nu există, în schimb primăria a avut grijă să fie prezentă în stânga site-ului pentru a își primi laudele, bănuiesc, în cazul de față va primi multe „X”-uri. (nota 0)

Funcționalități (nota 7)

  • Rezervarea unui loc la un film – se face destul de repede, îți alegi în partea dreapta filmul, ziua, ora, apoi locul în sală și completezi câmpurile cu datele dorite. Există o validare pentru telefon(minim 6 cifre) și alta pentru email. Regulamentul și Termeni și condiții duc spre acceași pagină unde se găsesc reguli ce trebuiesc respectate în cinema. formular rezervare cinema modern suceava Bianca Ionel review
  • 2 loading gif-uri la schimbarea paginii – e un bug, asta e clar, important este că se afișează filmele de pe pagina 2, dar ar mai fi de muncă un pic la detalii.

pagina urmatoare cinema modern suceava bianca ionel review

  • Formularul de contact pare a fi funcțional, cu mici bug-uri pentru câmpul telefon, unde nu înțeleg necesitatea unui input cu incrementare, din nou, detalii 🙂

formular contact cinema modern suceava bianca ionel

  • Lipsește butonul de caută, poate nu-l considere necesar, luând în calcul numărul redus de filme.

Testul GTmetrix (nota 7,35)

cinema modern suceva gtmetrix bianca ionel review

Am rămas surprinsă de rezultat, site-ul se încarcă destul de bine luând în calcul lipsa optimizărilor. Nu pot spune decât că cei de la server și-au făcut treaba bine 🙂

Mobile-Friendly Test (nota 5,6)

cinema modern suceva google insights review bianca ionelAșa cum am spus și la început, site-ul nu este responsive, evident are nevoie de mari îmbunătățiri nu doar pe mobile, ci și pe partea de Desktop.

SEO Test (4,15)

cinema modern suceava woorank review bianca ionelAșa cum era de așteptat nici pe partea de SEO site-ul nu excelează, e mai mult decât evident că necesită multă muncă.

Ca recomandări pentru cei care se ocupă de dezvoltarea site-ului ar fi următoarele:

  • un update de la WordPress 4.0 la ultima versiune,
  • un logo și un favicon
  • o temă serioasă și responsive – sunt suficiente de cumpărat și mai mult de 100 euro nu ajunge – din aia 18000 cred că se pot sacrifica 100 euro, nu?
  • un search în site.

Lista e lungă, cred că nu e nevoie să fii programator pentru a înțelege că site-ul nu e gata. Apreciez totuși că funcționalitatea de baza este ok, poți face o rezervare la film, acum nu știu cât corespunde și cu realitatea. Mie nu îmi inspiră încredere acest site, cred că aș prefera să mă duc personal la cinema să-mi iau biletul și să-mi rezerv locul.

Nota mea pentru acest site este cu foarte mare indulgență 5 🙂

P.S. Mă îndoiesc profund că cel ce a făcut site-ul a primit 18000 euro.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Digital marketing, Review Bianca Ionel
bianca ionel wordpress
Duga.no – site de prezentare WordPress

Astăzi am decis să vă vorbesc despre Duga.no - site de prezentare, realizat în Wordpress pe la începutul lui 2015....

Închide