Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic

La sfârșitul lui noiembrie 2016 vă povesteam că m-am bucurat de o sedință de remodelare corporală la Elite Beauty Clinic Iași. Astăzi am decis să împărtășesc cu voi rezultatele avute după încă patru ședințe. După prima ședință din noimebrie, am revenit aproape la limită, după 14 zile la un set de patru ședințe și o sedință de drenaj limfatic realizat cu Lymphastim.

Ședința de drenaj limfatic a durat o oră și a fost mai mult decât relaxantă. Pe parcursul acesteia am putut să citesc liniștită o carte și să mă bucur de presoterapia realizată de aparat. Am mai făcut un drenaj limfatic la Brasov, în vacanța prelungită de 1 decembrie, dar acesta a fost realizat manual.

Ca și efect imediat, vă pot spune că am eliminat mai multă apă, decât de obicei și acest lucru l-am observat la cântar. Lymphastim acționează pe 5 direcții diferite asupra corpului, astfel:

 • Muschi – presiunea exercitat[ prin intermediul undelor ajută la relaxarea muschilor și la reducerea excesului de lichide cu reziduuri metabolice;
 • Sprijin al sistemului circulator prin presiunea aplicată pe venele periferice;
 • Piele prin îmbunătățirea sistemului circulator sângele este mai bine oxigenat și pielea își schimbă aspectul îmbătrânit;
 • Sistem digestiv prin masarea zonei abdomenului, acesta se relaxează și tractul digestiv lucrează în paramentrii normali;
 • Sistem limfatic prin activarea circulației de-a lungul vaselor limfatice, ceea ce ajută la colectarea și eliminarea toxinelor din sânge.
Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic

După fiecare ședință am pierdut între 0,5 cm și 1 cm, ceea ce nu a putut decât să mă bucure foarte mult. Deși greutatea mea a variat destul de mult, în ultima lună fiind aproape o diferență de 1 kilogram în plus față de prima ședință, la centimetrii acest lucru nu s-a observat. Motivul a fost clar Exilis Elite, care lucrează asupra organismului și după procedură, nu doar în timpul acesteia.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic prima ședință

 • circumferință abdomen sus 79.5 cm / circumferință abdomen jos 97.5 cm,
 • circumferință abdomen sus 79.5 cm / circumferință abdomen jos 97 cm.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic a II-a ședință

La sedința a II-a am venit cu un plus foarte mare ca și centimetrii, eram foarte balonată în acea zi. Am plecat de la 80 cm în partea superioară a abdomenului și 99 cm în partea inferioară, iar după sedința de remodelare, la partea inferioară a abdomenului am ajuns la 98 cm, iar cea superioară a rămas la 80 cm.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic a III-a ședință

 • circumferință abdomen sus 80 cm / circumferință abdomen jos 97 cm,
 • circumferință abdomen sus 79.5 cm / circumferință abdomen jos 97 cm.

Rezultate remodelare corporală Elite Beauty Clinic a IV-a ședință

Ultima ședință a fost în data de 28 decembrie 2016, după sărbători. Mă așteptam să am câțiva centimetrii în plus în zona abdomenului, dar am fost suprinsă să văd că am reușit să mă mențin și chiar să scad un pic.

 • circumferință abdomen sus 79 cm / circumferință abdomen jos 97 cm,
 • circumferință abdomen sus 78.5 cm / circumferință abdomen jos 96.5 cm.

***

Eu sunt foarte mulțumită de rezultate, în partea superioară a abdomenului am pierdut 1.5 cm și pot spune că rezultatele au fost mai bune după drenajul limfatic. Se recomandă pentru această procedură ca drenajul limfatic să fie realizat săptămânal pentru obținerea rezultatelor dorite.

În cadrul clinicii sunt și rezultate mult mai frumoase decât ale mele, dar, contează foarte mult și alimentația și tipul de grăsime acumulată în zona abdomenului.

Intenționez să revin în primăvară pentru încă o serie de proceduri, momentan las 3 luni de pauză, așa cum este și indicat și abia după trei luni voi reveni pentru a îmi lucra și „aripioarele” și nu doar abdomenului. Până atunci, vă recomand cu mare drag și încredere Elite Beauty Clinic și aștept cu interes părerile voastre. Keep in touch!

21 Comments

 1. Vyo Vyoleta

  ianuarie 11, 2017 at 11:24 am

  As incerca si eu sa merg la un astfel de salon, poate se vor cunoaste mai bine rezultatele.

 2. Kaiyo Aino

  ianuarie 10, 2017 at 4:27 pm

  Mie rezultatele mi se par fantastic de bune, dupa doar cateva sedinte, sunt total impresionata.

 3. Rokolla

  ianuarie 10, 2017 at 3:42 pm

  Nu am fost niciodata la o remodelare corporala si nu pot decat sa te apreciez. Rezultatele se vad in timp!

 4. Paula Ion

  ianuarie 10, 2017 at 11:14 am

  Nu am avut niciodata probleme cu greutatea, chiar daca in ambele sarcini am luat cate 25 kg 😀 le-am dat repede jos si am revenit la 50 kg 😀 Cred ca depinde si de organismul fiecaruia, dar un masaj de tonifiere si relaxare as incerca.

 5. Cristina

  ianuarie 10, 2017 at 11:00 am

  Drenajul limfatic e important, dar pierderea in centimetrii la abdomen nu ma prea atrage, ca nu am probleme.

 6. Larisa Mustata

  ianuarie 9, 2017 at 9:47 pm

  O pierdere in greutate intr-un ritm normal nu socheaza corpul. Nu am facut pana acum masaj anticelulitic, dar cine stie poate voi incerca.

 7. Raluca Brezniceanu

  ianuarie 9, 2017 at 9:33 pm

  Nici nu m-am gandit sa apelez la acest serviciu de remodelare corporala deoarece credeam ca este foarte scump si dureros, acum m-am lamurit.

 8. florypaula

  ianuarie 9, 2017 at 8:29 pm

  La mine a functionat foarte bine cavitatia. Nu am incercat acest procedeu pana acum, dar nici nu stiu ce sa spun. Conteaza si unde il faci, sa fie de incredere personalul – am eu cateva experiente neplacute

 9. fashiondoctor

  ianuarie 9, 2017 at 7:07 pm

  drenaj limfatic e nemaipomenit! bravo, trebuie sa ne iubim si sa ne rasfatam! pupp

 10. Bratu Gabriela

  ianuarie 9, 2017 at 6:31 pm

  e o scadere destul de lenta, plus ca aici vorbim doar de apa, nu si de grasime, din pacate.

  1. Bianca

   ianuarie 10, 2017 at 8:41 pm

   Gabriela țin să te contrazic. Dacă era apă, s-ar fi dus mult mai mult și mai repede. Eu sunt destul de firbroasă în zona abdomenului. Văd greu diferențe în centimetrii, iar ședințele m-au salvat de aproximativ 3 luni de sport.

 11. Bratu Gabriela

  ianuarie 9, 2017 at 6:29 pm

  cred ca si preturile sunt pe masura… plus ca e cam apa ce se pierde… asta e cel mai aiurea. daca stiam ca se distrug celulele grase, m-ar fi tentat!

  1. Bianca

   ianuarie 10, 2017 at 8:41 pm

   Se distrug celulele grase, pentru că lucrează la adâncime, nu doar la suprafață.

 12. Mihaela

  ianuarie 9, 2017 at 1:41 pm

  Mi-am dorit si eu sa incerc dar m-am razgandit repede, de lene. Sper ca anul asta sa ajung macar la masaj, ca ala chiar imi place.

 13. Oana Alexandru

  ianuarie 9, 2017 at 12:45 pm

  Si eu mi-am propus sa merg la niste sedinte de remodelare corporala, sa vad daca reusesc 🙂

 14. Emilia Oana

  ianuarie 9, 2017 at 11:31 am

  Sa slabesti prin relaxare , combinatia perfecta 🙂

 15. Iasmina

  ianuarie 9, 2017 at 10:19 am

  Daca e vorba despre masaj si relaxare si eu as vrea si daca mai ajuta si la slabit, super.

 16. Gia Gianina

  ianuarie 9, 2017 at 10:09 am

  Bravo Bianca! Tine-o tot asa, iar cu o alimentatie santoasa, sport si ore de odihna adecvate, o sa vezi rezultatele cat mai repede!

 17. Mirabela

  ianuarie 9, 2017 at 10:07 am

  0,5-1 cm nu mi se pare un rezultat spectaculos. Macar daca ar fi de durata, nu pe moment ca majoritatea procedurilor pe care le stiu eu. Nu cred ca ajuta prea mult la slabit, dar la tonifiere, masaj si relaxare da.

  1. Bianca

   ianuarie 10, 2017 at 8:42 pm

   Dacă ești fibroasă în zona abdomenului, crede-mă că și jumătate de centrimetru se va cunoaște. Legat de perioada de timp, rezultatul încă persistă, nu s-a dus după o săptămână. Bineînțeles și alimentația ajută.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Biserica Sfântul Arhanghel Gavriil, din Nazaret blog bianca ionel
Biserica Sfântului Arhanghel Gavriil

A treia oprire din prima zi de pelerinaj în Țara Sfântă a fost la Biserica Sfântului Arhanghel Gavriil din Nazaret...

Închide