Să ne amitim de vacanţă!

N-am apucat încă să vă povestesc prea multe despre săptămâna petrecută la Braşov şi prin împrejurimi, dar m-am gândit că acum, când frigul de afară mă copleșește să îmi amintesc de momentele călduroase. Cred că mă număr printre puţinele persoane care nu a ales o vacanţă în Grecia sau oriunde în afara României. Cred că ţara noastră are numeroase puncte turistice superbe şi ar trebui să îi dăm ocazia să ne surprindă şi să ne prindă, aşa cum i-am dat eu ocazia.

Braşovul este o locaţie plină de istorie, linişte şi aer proaspăt. O săptămână a fost prea puţin pentru a vizita tot ce mi-am propus, dar pot spune că a fost un sejur de vis. Destinaţia turistică am ales-o singură după un studiu amănunţit al mai multor oferte de vacanţă. Mi-am petrecut mai bine de două săptămâni analizând toate astea pentru că m-am încăpăţânat să nu aleg nici o agenţie de turism. Nu mi-am dorit o vacanţă exotică, mi-am dorit ceva simplu, care să mă facă să uit de tot stresul şi aglomeraţia de la birou şi care să mă ţină departe de calculator, telefon şi orice alte elemente de genu.

vacanta
Arhiva personala – Brasov 2014

Eram fericită pentru că eram în vacanţă, în România. După o vară lungă, după ce tot Facebook-ul era plin de poze de peste tot, şi mai ales din multe destinaţii exotice de vis sau din programul work and travel cu care mulţi colegi de facultate au plecat, m-am decis să întreb şi eu în stânga şi în dreapta dacă mai e cineva ca mine, care s-a încăpăţânat să planifice totul de unul singur. N-am rămas surprinsă când am aflat că toată lumea a apelat la firme de turism. Venea şi întrebarea mea. O firmă de turism face vacanţa mai specială?

Răspunsul a venit rapid: „Nu orice firmă de turism, dar CND Turism – Vacanțe Speciale, te poate face să uiţi de griji şi să te bucuri de sejurul tău!”

Eu sunt ca Toma necredinciosul, nu cred până nu văd şi am decis să vad şi am accesat site-ul celor de la CND Turism – Vacanțe Speciale. După primul scroll mi-a sărit în ochi „Revelion 2015: Oferte revelion si alte pachete turistice atractive de la 160 euro”! Interesant? Puţin spus! Atractiv? Cu siguranţă!

Acum vine întrebarea de baraj: să las toate grijile planificării pe mâna CND Turism – Vacanțe Speciale?

Voi dragi cititori ce aţi spune?

Să încep să nu mai mai stresez măcar când vine vorba de vacanţe speciale? Să accept că sunt şi alte persoane capabile să facă totul pentru mine? Privesc poza de mai jos şi  îmi doresc şi eu să mă relaxez aşa.

vacantedevis
Sursa: http://super-blog.eu/wp-content/uploads/VacanteSpeciale-SPA.jpg

 

Am avut numeroase discuţii cu prieteni plecaţi cu work and travel şi toată vara au muncit şi sau bucurat de locul ales. Cu toţii ştim că nu e uşor să lucrezi cu studenţi şi o experienţă de acest gen presupune multe hârtii, plimbare la ambasadă, viză, emoţii, stres, drumul până în ţara aleasă, contractul cu angajatorul de acolo şi cred că lista poate continua. Toate cuvintele acestea le-am prinde în unul singur „responsabilitate”. Să laşi toate acestea în mâinile unei agenţii presupune încredere şi faptul că toţi colegii mei s-au întors din programul work and travel fericiţi şi mai bogaţi arată un singur lucru: compania care s-a ocupat de tot e demnă de încredere.

Sunt mai mult decât tentată să apelez la CND Turism – Vacanțe Speciale pentru a-mi planifica vacanţa de iarna, mai ales că timpul nu este aliatul meu în această perioadă şi cred că ar fi cazul să dau o sansă acestei companii. Ştiu că încrederea este greu de câştigat în aceste zile, dar luând în calcul experienţele celor din jur, consider că nu trebuie să-mi mai refuz posibilitatea de a sta liniştită şi înainte şi în vacanţă şi după vacanţă.

Obsesia mea pentru control ar trebui să înceteze mai ales când nu plec singură în vacanţă şi când în maratonul meu după oferte îi stresez şi pe cei dragi când încerc de fiecare dată să mă ridic peste orice aşteptare. Ar fi mai mult decât suficient să mă decid la o locaţie şi restul să vină de la sine. Aş vrea chiar o locaţie exotică, departe de frigul iernii, să mă număr şi eu printre norocoşii care de revelion se bucură de soare şi de temperaturi peste 15 grade C.

Voi, dragi cititori ce spuneţi? O idee pentru locaţie? Să fug de frigul iernii sau să aleg o locaţie unde să mă bucur de zăpadă? Să fie în România sau să fie în afara ţării?

 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre SuperBlog
Toyota te provoacă din nou!

La începutul lunii vă povesteam aici despre lansarea Toyota Yaris și Aygo în cadrul conferinței Business Days și despre provocările pe...

Închide