Scrisoare către Moş Crăciun

Dragă Moş Crăciun,

Eu astăzi vreau să mai cred că sunt copil şi vreau să cred în tine. Nu am să te mint că am fost cuminte, pentru că nu am fost. Mi-am supărat părinţii uneori, am supărat oameni din jurul meu, am supărat oameni la care ţin, dar nu intenţionat. Ştii, se spune că rănim doar oamenii la care ţinem şi doar oamenii care ţin la noi. Ei, bine, eu te rog să îi faci pe toţi să îşi amintească doar momentele frumoase cu mine şi te mai rog să îi ţii sănătoşi ca să pot să-i mai supăr şi în 2013, aşa, din dragoste. Şi acum vine lista mea, destul de lungă cu toate cadourile care mi le doresc!
Am să te rog să îmi aduci 365 de zâmbete, pentru fiecare dimineaţa din 2013, 365 de scări care să mă ducă spre succes şi 365 de piedici care să mă facă să mă ambiţionez mai mult în tot ceea ce fac. De asemenea vreau 365 de momente de vis alături de cei dragi mie, 365 de momente în care să fiu lângă cei care au nevoie de mine, 365 de clipe în care să am răbdarea şi puterea de a face tot ceea ce îmi propun, 365 de momente în care să mă simt iubită şi împlinită alături de cel care ocupă un loc special în inima mea şi 365 de clipe în care să pot să-i fac pe cei din jurul meu să fie fericiţi.
În final, Moşule, vreau să-ţi mulţumesc pentru că tot anul 2012 mi-ai adus cadoul cerut şi poate chiar mai mult decât am meritat.

Cu drag, fetiţa ta cu minte,

                                                                                                                         Bianca

P.S. Biscuiţii sunt pentru tine 🙂

 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat: