Speaker la CodeCamp Iași

Miercuri, 7 octombrie 2015, am fost la prima întâlnire a posibililor speakeri la CodeCamp Iași 2015, ediția din 7 noiembrie. Blogul profesional pe care am început să scriu anul acesta, pe care îl găsiți aici, mi-a deschis apetitul pentru prezentări, pentru tutoriale, pentru tot ceea ce aș putea împărtăși cu alți pasionați de programare și am simțit că nu e suficient doar să scriu, așadar în septembrie m-am înscris ca speaker. A fost un impuls, au fost o serie de dorințe adunate și un dor de a vorbi în public. Nu am mai vorbit în public de cât eram în LSE și mi-e dor să împărtășesc și cu alte persoane din ceea ce știu, mai ales când vine vorba de programare și am zis că ar trebui să o fac și pe asta.

După aproape o lună de așteptări la prima întâlnire, ne-am adunat în jur de 30 de posibili speakeri din 60 și în aproximativ 5 minute cu plus sau cu minus fiecare dintre noi a vorbit despre prezentarea pe care dorim să facem în cadrul CodeCamp.

Nu mi-am pregătit nici un speech de acasă, experiențele anterioare m-au învătat că ideile de moment sunt cele mai bune, bineînțeles baza o aveam deja conturată. Mă așteptam să am emoții, dar cred că le-am epuizat pe toate la ultimul recital :), am fost un pic agitată cu câteva zile înainte, dar m-am calmat până în ziua prezentării.

Atmosfera a fost destul de relaxantă, subiectele abordate foarte interesante, de la javascript, testare, Big Data până la inteligență emoțională și mi-am dat seama încă o dată că IT-ul este un domeniu destul de complex în care oricine își poate găsi un colț care să îi placă și să-l motiveze să fie mai bun. Dacă vă întrebați despre ce am ales eu să vorbesc, am să vă spun că am ales Magento. Pentru cei care interacționează cu mine destul de des știu că sunt îndrăgostită de Magento, blogul meu profesional mă dă de gol pe această direcție, cele mai multe articole scrise până acum fiind despre Magento.

Se spune despre IT-iști că sunt rigizi, că nu știu să socializeze și altele, dar încă o dată mi-a fost confirmat faptul că acest mit este fals. Am întâlnit acolo oameni deschisi, oameni care zâmbesc și oameni care iubesc ceea ce fac, iar acest lucru mi se pare extraordinar. Aș vrea să cred că noi IT-iști chiar mergem în fiecare dimineață cu drag la serviciu și suntem printre puținii oameni care facem ceea ce ne place.

Întâlnirile se țin săptămânal și astăzi urmează să merg la una, ce vă pot spune este că ne pregătim intens pentru CodeCamp, pentru a ne ridica la așteptările voastre și pentru a vă oferi o parte din ceea ce știm noi cel mai bine.

Așadar, pe 7 noiembrie 2015, vă aștept la Palas, la Hotel Internațional, în sala 4 de la nivelul -2, de la ora 17:30 pentru a vă face un tur Magento în 45 de minute, dar vă invit să participați și la celelalte prezentări.

Nu uitați să vă înscrieți aici!

  1. 25 de lucruri ce mi-au schimbat luna octombrie

    noiembrie 1, 2015 at 9:40 am

    […] Am devenit speaker la CodeCamp Iași – vă aștept la 45 minutes Magento […]

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Dezvoltare personala, Digital marketing
top 5 mozilla addons bianca ionel
Top 5 addonuri Mozilla Firefox

Azi am decis să vă fac o listă cu addon-urile de la Firefox care le folosesc zi de zi. Înainte...

Închide