Steaua fără nume la Ateneul Tătăraşi

Ateneul Tătărași invită publicul duminică, 31 mai 2015, de la ora 19.00, la o altă reprezentație a spectacolului de teatru „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian, regia și versiunea scenică Andrei CIOBANU.

Cuvântul regizorului:

Steaua fără nume e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona ?!

Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, v-il recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian! Andrei CIOBANU.

Steaua fara numeDistribuție:

Bogdan MATEI – Marin Miroiu

Cezara FANTU – Mona

Cristian GHEORGHIU – Radu Udrea

Ana HEGYI – Domnișoara Cucu

Genovel ALEXA – Grig

Ionuț GÎNJU – Șeful de gară

Dragoș STAN – Ichim

Alexandra GÎTLAN – Eleva

Scenografie: Cătălin TÂRZIU

Compoziție muzicală: Dan SPÎNU

Light design: Lucian ȚURCANU

Spectacolul este produs cu sprijinul Business Division Group partener Orange și Top Ice.

[divider] [/divider]

Bilet: 20 lei

Bilet elevi, studenți, pensionari, șomeri: 15 lei

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
interfata fkontakt
fKontakt – un nou loc de socializare

Timpul și tehnologia își pun tot mai mult amprenta în viața noastră. Dacă până acum câțiva ani obișnuiam să sunăm...

Închide