Tort de biscuiţi Gerble

Aşa cum v-am povestit în articolele anterioare, aici şi aici, testez prin BuzzStore, biscuiţii Gerble şi m-am gândit să prepar din ei şi un tort şi să împărtăşesc şi cu voi reţeta mea.

Ce aveţi nevoie?

  • 1 pachet de biscuiti Gerble cu soia şi smochine
  • 1 pachet de biscuiţi Gerble din tărâţe de ovăz

biscuiti gerble

  • 100 ml lapte rece
  • 3 linguri de zahar
  • o banană
  • esenţă de vanilie şi portocale
  • cremă pentru prăjituri cu gust de ciocolată de la Dr. Oetker
  • glazură duo tot de la Dr. Oetker

Şi acum la treabă !

Se prepară crema pentru prăjituri cu gust de ciocolată. Amestecăm praful cu laptele şi cu zahărul până se omogenizează.

crema prajituri

Punem la încălzit 100ml de apă ce o vom amesteca cu esenţa de vanilie şi portocale. În apa care nu trebuie să fie fierbinte se însiropează pe rând primul strat de biscuiţi Gerble, peste care se va adăuga un strat de cremă şi banane felii.

biscuiti gerble

tort biscuiti

Astfel se însiropează toţi biscuiţi şi adaugă în continuare. Pentru ultimul strat am ales biscuiţi Gerble din tărâţe de ovăz, care au o aromă foarte plăcută de vanilie, pentru că am vrut ca tortul meu să arate diferit.

biscuiti tort gerble

Acum urmează glazurarea acestuia. Aşa cum am spus, am ales glazură duo, am ţinut-o cu tot cu ambalaj 5 minute în apă calduţă după care am început să acopăr şi ultimul strat de biscuiţi.

crema duo

Rezultatul final îl puteţi vedea şi voi. Vă invit să vă bucuraţi de o reţetă rapidă şi uşoară şi vă recomandat biscuiţii Gerble pentru o astfel de reţetă pentru că se însiropaţi se înmoaie exact cât este nevoie şi tortul nu se sfărâmă, cum e în cazul torturilor cu biscuiţi obişnuiţi.

tort biscuiti

Poftă bună şi aştept să-mi spuneţi cum a ieşit tortul vostru!

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Lifestyle
Păcaleşte foamea emoţională cu Nutrivita

După ce a trecut Paştele, numărul persoanelor găsite în salile de fitness a crescut considerabil. Cred că toată lumea de...

Închide