Toyota te provoacă din nou!

La începutul lunii vă povesteam aici despre lansarea Toyota Yaris și Aygo în cadrul conferinței Business Days și despre provocările pe care Toyota le-a lansat pentru ieșeni și pentru toată țara. Am spus prezent la două din trei, am făcut un test drive cu Aygo și am admirat noua Toyota Yaris în toată splendoarea ei. Se poate citi bucuria și entuziasmul de pe fața mea și după experiența cu Aygo inspirația mea a prins aripi și a creat ceea ce eu am numit Povestea unei mașini conduse cu suflet. Știu, mulți nu vor înțelege dincolo de versuri, alții mă vor critica pentru că nu sunt Eminescu, alții vor zâmbi și vor înțelege că dincolo de tot e o poezie scrisă cu suflet și din suflet.

Toyota_Aygo
Toyota Aygo, Iasi 2014

Lăsând melancolia la o parte, vă anunț că provocările Toyota nu se opresc aici, și ultima provocare cred că are scopul de a îi confirma inginerului-șef Terai că această mașină aduce zâmbete, surprinde și transformă condusul într-o plăcere. Despre ce este vorba?

Ei bine, în perioada 13 octombrie – 10 noiembrie se desfășoară concursul „Yaris în orașul tău”!.  Ce trebuie să faci?

  1. Să surprinzi noul Yaris prin oraș (eu l-am surprins deja!);
   Toyota_Yaris
   Toyota Yaris, Iasi 2014
  2. Să faci fotografii sau videoclipuri în care să arăți că ești printre primii care descoperă Toyota Yaris;
  3. Să îți faci un cont pe toyotamea.ro unde să înscrii aceste materiale în contul tău.

Sunt doar 3 pași simpli care trebuie urmați până pe 10 noiembrie 2014 pentru a avea șansa să devii câștigătorul care va avea parte de o călătorie unică, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masă) de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța, unde vei descoperi secretele din spatele automobilului.

Ai 5 puncte dacă încarci minimum o poză cu noul Yaris, 10 puncte dacă încarci minimum un video, și câte 1 punct pentru fiecare prieten invitat pe e-mail să participe la competiție și dacă îi și convingi să participe mai primești încă 5 puncte.

La sfârșitul acestei etape, vor exista 3 participanți câștigători:

 • Doi câștigători vor fi desemnați prin tragere la sorți dintre participanții înscriși cu minimum 6 puncte, câte unul pentru fiecare categorie: “București” și “Alte orașe”,
 • Un al treilea premiu, “Genial oriunde”, va fi acordat prin votul juriului format din angajați Toyota pentru cel mai original și reprezentativ video, criteriile fiind atât de originalitate, cât și de compatibilitate/înscriere în conceptul de lansare al noului model, sintetizat în sloganul “Genial în oraș, fericit oriunde!”.

Dacă pozele și entuziasmul meu nu te-au convins încă, hai să vorbim și despre ceva detalii tehnice ale mașinii, poate, poate iubitorul de mașini din tine va dori să afle secretul care a creat această mașină.

 • motor de 1 litru, în 3 cilindri, benzină,
 • consum mixt de 3.3 l/100 km,
 • nivel al emisiilor de CO2 redus la doar 75 g/km ,
 • transmisie Multidrive S sau cameră retrovizoare,
 • funcţii de conectivitate avansate prin intermediul sistemului Toyota Touch 2,
 • o interfață tactilă full-color, de  7” (radio AM/FM, conectivitate Bluetooth pentru telefonul mobil cu facilitate streaming audio și mufă USB pentru conectarea dispozitivelor portabile, cu facilitatea afișării graficii de album pentru iPod).

Acum te-am convins să participi la acest concurs?

Ce-ai spune dacă mâine ai merge la showroom-ul Luxury Hybrid Cars din Palas și ai testa chiar tu această super mașină și apoi ai veni să-mi povestești cum a fost? Dacă ești cititor îți recomand să îți iei și prietena/soția cu tine pentru că îi va place, dacă ești cititoare surprinde-ți partenerul și provoacă-l la o plimbare cu Toyota Yaris prin Iași. Fă poze, filmează și participă la concurs!

Hai să adunăm puncte împreună și să arătam că ieșenii iubesc Toyota, ieșenii pleacă în Franța la Toyota și ieșenii sunt geniali oriunde cu Toyota! E simplu, fă ceea ce îți place, adaugă multe zâmbete și pleacă într-un weekend de vis.

Yaris4-300x300

 

 

 

2 Comments

 1. Dana Lalici

  octombrie 30, 2014 at 12:20 pm

  Eu am zambit si am inteles si data trecuta si acum. Daca imi permiti insa o recomandare,sensibilitatea de care dai dovada ar fi evidentiata si mai bine daca ai acorda o atentie sporita punctuatiei si ortografiei. Oricum, din punctul meu de vedere, exprimarea in proza te avantajeaza. Iar entuziasmul tau este molipsitor. Felicitari!

  1. Bianca Ionel

   octombrie 30, 2014 at 12:33 pm

   Mulţumesc Dana pentru sfat şi pentru apreciere.
   Ştiu că din viteză şi neatenţie punctuaţia şi ortografia strică tot. Încerc să rezolv acest minus şi îmi caut încă o pereche de ochi care să vadă tot ce mie îmi scapă când public ceva nou.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Tu cum îți alegi asigurarea de sănătate?

[box] "Sănătatea e unitatea ce dă valoare tuturor zerourilor vieţii." - Bernard de Fontenelle[/box] Am primit recent un card de...

Închide