Tradiţii româneşti dedicate bloggerilor

După weekendul plin de inimioare, iubire, cereri în căsătorie şi tot felul de romantisme născute parcă peste noapte, a venit momentul acele de linişte. Cei drept, e mai mult liniştea dinaintea furtunii, dar e linişte, moment propice pentru a scrie şi pentru a mă supune la mici provocări. După maratonul de articole scris pentru SuperBlog, a venit timpul să îmi amintesc de un site plin de concursuri dedicate bloggerilor şi anume de BlogAwards. În 2014 am participat la câteva campanii, cea în care m-am implicat cel mai mult fiind Primăvara Bloggerilor, implicare ce mi-a adus locul 7 în clasamentul final. Îmi amintesc cu drag de articolele scrise pentru Bayo (8,5 şi locul 5 în clasament şi un premiu drăguţ costând în articole sportive) sau pentru Spy-Shop (9, 28, locul 4 în clasament şi un premiu foarte intersant, un dispozitiv de spionaj).

Acum, de dragul amintirilor trecute, am decis să particip la o nouă provocare lansată de BlogAwards, o nouă campanie intitulată DragoBlog. Comparativ cu Primăvara Bloggerilor, care a avut 11 probe, DragoBlog are momentan 3 probe şi anume Campania GemSale, Campania ScauneOnline.ro şi Campania Parchet pe Viaţă. Dacă printre voi sunt bloggeri doritori să se înscrie în această mini competiţie, vă invit să o faceţi până pe 24 februarie şi dacă vă clasaţi în primii 10 puteţi câştiga unul din cele 3 Memorii USB de 8 GB, asta pe lângă premiile aferente fiecărei campanii.

De ce ar trebui să participaţi?

În primul rând este o experienţă care vă scoate din zona voastră de confort şi vă pune la încercare imaginaţia. De asemenea articolele trebuiesc foarte bine documentate astfel încât să oferiţi cititorilor o imagine de ansamblu cât mai clară asupra produsului sau serviciului descris şi mai apoi perspectiva voastră trebuie să se plieze ce preferinţele juriului.

Spor la scris şi sper că aceasta să fie o ocazie de a ne arăta dragostea pentru blogul nostru, pentru scris, pentru limba română şi pentru pasiunile noastre.

 

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
inima bianca ionel
Cicatricea din sufletul nostru

Cred că toţi ne-am dorit la un moment dat să avem puterea a şterge momente din viaţa noastra, cel mai...

Închide