Tratamentele faciale nu sunt un moft – afla de ce Cinnamon iti va surade cu serviciul de tratament pe baza de oxigen

Tratamentele faciale sunt necesare, intrucat nimic nu se compara cu eficacitatea de ingrijire la nivel profesional, cu produse pe masura si datorita unei persoane cunoscatoare a acestui domeniu. Ba chiar este de preferat ca orice tanara, femeie care se respecta ar trebui sa opteze din cand in cand la astfel de servicii de beauty.

Dupa caz, in functie de particularitatile de varsta, probleme ale tenului, etc. se vor lua masuri si mai complexe. Spre exemplu, se poate opta pentru un abonament de tratamente faciale lunare, urmand un plan menit sa aduca rezultate scontate. O singura sedinta nu ar putea fi de ajuns si, in plus, costurile unui abonament par sa fie mai avantajoase.

Tratamentele faciale le vei dori pentru ca tenul tau sa fie perfect curat, lipsit de probleme precum este acneea, una dintre cele mai frecvente situatii cu care se confrunta atat barbatii, cat si femeile. In plus, pentru cele care obisnuiesc sa foloseasca make-up destul de des in conditiile in care demachierea nu este realizata corespunzator la fiecare final de zi porii sunt astupati si problemele tenului nu intarzie sa apara.

De asemenea, ca urmare a trecerii timpului, aparitiilor de riduri, semne de imbatranire – fie ele timpurii sau nu – ca urmare a scaderii nivelului de colagen, pielea va arata lipsita de fermitate si necesita interventie. Fata de abordarile invazive, tratamentele faciale sunt o alternativa mai placuta. Acestea trebuie realizate de catre maini experte, cu produse cosmetice profesionale si dupa caz, cu aparatura pe masura.

Tratamentele faciale marca Cinnamon

Saloanele de profil se intrec in ofertele ce tin de tratamentele faciale. Exista tipologii variate, insa la Cinnamon iti vei dori sa incerci terapia cu oxigen. Dermio Care, dupa numele sau, este tipul de tratament ce se bazeaza pe separarea de ioni negativi de cei pozitivi. Se va stimula astfel productia naturala de colagen, se va stimula metabolismul celular, iar beneficiile acestui tip de tratament sunt in  masura sa ofere pielii supletea de altadata, fermitatea, sa amelioreze problemele, petele. In plus, se va stimula si sistemul imunitar, ceea ce face ca un astfel de tratament sa fie preferat de tot mai multe femei.

Aceeasi abordare este si baza unui tratament coporal. Desigur ca si aici sunt o multime de avantaje, de la cele ce se pot observa ca imbunatarire la aspectul fizic si pana la starea de bine resimtita sau alte beneficii observate pe termen lung, tinand cont de fondul problematic: tulburari de somn, de concentrare, de metabolism, etc.

In cadrul salonului Cinnamon, locatia din Tunari, nr. 6, sector 2 (031 104 32 22 / 0730 992 638) un astfel de tratament este disponibil in varianta Dermio Care facial sau corporal. Alte servicii din sfera beauty pot fi regasite si in locatia din Bd. Ferdinand I nr. 116, sector 2 (0771 176 965 sau 031 405 36 98). In orice caz, reprezentantii acestui salon pot fi contactati si prin email – office@cinnamonsalon.ro. Programeaza o vizita si trateaza-te regeste, dupa cum meriti.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Advertorial
uscator de păr Rowenta Silence Premium Care bianca ionel blogger iasi romania
3 motive să alegi un uscator de păr Rowenta Silence Premium Care

Deși uscătorul vechi de păr nu s-a stricat, am decis că e timpul pentru unul nou, motiv pentru care am...

Închide