3 motive să alegi un uscator de păr Rowenta Silence Premium Care

Deși uscătorul vechi de păr nu s-a stricat, am decis că e timpul pentru unul nou, motiv pentru care am ales un uscator de păr Rowenta Silence Premium Care. Pentru că decizia mea a fost una bazată pe o serie de motive, am ales să vi le prezint și vouă.

Cele 3 motive sunt de fapt ghidul meu în alegerea unui uscător de păr. Ele au fost bifate de Rowenta Silence Premium Care. În acest articol vă voi povesti și despre acest nou ajutor în coafat și uscat părul.

3 motive să alegi un uscator de păr Rowenta Silence Premium Care

1. Puterea trebuie să fie mare – 2300 W în cazul Rowenta Silence Premium Care

De ce? Cu cât puterea unui uscător este mai mare cu atât petreceți mai puțin timp în a usca părul. Dacă îmi veți spune că nu vă grăbiți nicăieri, am să mai vin cu câteva argumente.
Un timp îndelungat de uscare înseamă și păr „prăjit”.

2. Funcție de ionizare

De ce ai nevoie de un uscator de păr cu ioni? În procesul de uscare apa din firele de păr este încărcată cu ioni pozitivi. Un feon cu funcție de ionizare vine cu ioni negativi. Astfel ei se neutralizează și acest lucru se va observa cel mai ușor la nivelul firului de păr. Dacă feonul tău nu are funcție de ionizare, părul tău se va electriza în momentul uscării. Cu siguranță știi despre ce vorbesc și acum înțelegi și necesitatea funcției de ionizare.

Atenție! Dacă aveți un păr destul de moale și aveți nevoie de volum, cel mai bine alegeți un uscător de păr fără funcție de ionizare. O altă variantă ar fi să alegeți unul care vă permite să îi activați funcția de ionizare dintr-un buton.

3. Funcție pentru aer rece

Și uscătorul de păr pe care îl aveam înainte avea un buton pentru aer rece. Pentru mine acest buton este salvator și îl consider un must. Am observat că dacă alternez aerul cald cu cel rece, părul capătă o strălucire unică și orice coafură aleg, rezistă mai mult timp.

Din punctul meu de vedere, aerul rece întărește firul de păr, dar nu-l face aspru. Sunt curioasă dacă sunt singura care a sesizat acest lucru?

Uscator de par Rowenta
Uscator de par Rowenta

Alte motive pentru care poți să alegi un uscator de păr Rowenta Silence Premium Care

Pe lângă cele 3 motive de mai sus poți să mai alegi un uscator de păr Rowenta Silence Premium Care și pentru altele. Acum, ține foarte mult de ceea ce caută fiecare la un uscător de păr.

 1. Difuzor pentru volum și bucle – ideal pentru persoanele cu părul ondulat
 2. Lungime cablu 1.80 m – o lungime mult mai mare comparativ cu alte uscătoare de păr. Un motiv destul de bun, dacă te numeri și tu printre persoanele care au nevoie de libertate de mișcare atunci când își usucă părul. Eu am pățit cu alte uscătoare de păr să îmi iasă cablul din priză, sau să nu-mi ajungă pentru anumite mișcări cu peria rotativă.
 3. Sistem silenţios – Rowenta Silence Premium Care este de 5 ori mai silențios față de alte uscătoare de păr, tot cu motor AC. Nivelul de zgomot produs este de doar 75 dB. Ca să faceți o comparație, nivelul de zgomot a unui țânțar este de 20 dB.
 4. Tehnologia hydra protect a uscatorului de păr Rowenta Silence Premium Careas asigură nivelul optim de temperatură pentru a menține până la 25% din hidratarea naturala a parului.
 5. Flux de aer puternic prin funcția turbo boost ce oferă un jet de aer puternic pentru uscare mai rapidă. Ea ajută și stilizarea mai ușoară a părului dificil de aranjat.
Review Uscator Par Rowenta functii
Uscator Par Rowenta functii

Tu ce părere ai despre Rowenta Silence Premium Care? Ce folosești pentru coafarea părului, dar pentru îngrijirea acestuia?

 

13 Comments

 1. Rokolla

  decembrie 19, 2017 at 9:31 am

  Imi plac caracteristicile acestui uscator. A trecut ceva timp de la ultima mea achizitie a unui uscator. Sper sa-mi achizionez unul nou de la Rowenta cat mai curand

 2. Raluca Brezniceanu

  decembrie 18, 2017 at 4:05 pm

  Eu nu-i utilizez functia de ionizare indiferent cate beneficii ar include. Am constatat practic ca parul meu n-o iubeste :))

 3. Bratu Gabriela

  decembrie 17, 2017 at 8:18 pm

  imi place cum arata, chiar pare un produs premium. eu am tot un rowenta, dar vechi, de cativa ani, si destul de simplu. are 2 trepte de viteza si functie de aer rece, dar n-o prea folosesc

 4. Miss Bear

  decembrie 17, 2017 at 5:37 pm

  Am scris si eu despre el, mi se pare foarte bun, neasteptat de bun.

 5. Barascu Violeta Ramona

  decembrie 17, 2017 at 11:46 am

  Pare foarte fain, eu folosesc unul similar de la alt producător dar îmi doresc sa-l testez și pe acesta.

 6. Claudia

  decembrie 17, 2017 at 11:05 am

  Bine ca ai precizat ca nu e bun pentru cei cu firul de par moale. Inseamna ca nu e pentru mine. Si ma bucurasem sa citesc recomandarea ta in ideea ca imi iau si eu unul. Trebuie sa imi caut unul fara aceasta functie.

 7. Loredana

  decembrie 17, 2017 at 9:46 am

  Eu am un uscator de par mic…de genul travel sa zic…de la Philips, de cativa ani buni. Este foarte ok, dar este simplu..are 2 viteze si cam atat. Asa ca mi-ar fi util un uscator nou de par

 8. violeta balaban

  decembrie 16, 2017 at 9:59 pm

  Am auzit de multe ori si am citit multe lucruri despre produsele Rowenta , dar nu am cumparat pana acum nimic.

 9. Mihaela Curea

  decembrie 16, 2017 at 7:13 pm

  Eu am un uscator bun profesional de la Babyliss si sunt foarte multumita de el. Pentru aranjarea parului folosesc placa de creponat pentru volum si ondulatorul pentru bucle minunate.

 10. Georgiana Sabina

  decembrie 16, 2017 at 4:26 pm

  Nu am incercat produse de la aceasta firma, momentan am ceva de la Infinity din catalog.

 11. Cristina Barbieru

  decembrie 15, 2017 at 10:30 pm

  Eu am un uscator ieftin si chiar voiam sa il schimb. Multumesc de recomandare.

 12. Mirabela

  decembrie 15, 2017 at 8:30 pm

  Si mie imi place functia de aer rece, dar nu am alternat niciodata, doar vara o folosesc pentru ca imi e cald. O sa incerc si eu sa vad daa observ vreo diferenta

 13. Oana

  decembrie 15, 2017 at 8:20 pm

  Am auzit numai de bine despre Rowenta, dar nu am niciun produs de la ei 🙂

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Advertorial
Gillette Venus Breeze Comfort Glide - review produs
Gillette Venus Breeze Comfort Glide [Review]

Am convingerea că acest articol va fi citit în mare parte de femei, pentru că după cum sună și titlul...

Închide