Vânătorii adevăraţi aleg Gerovital H3 MEN!

Bună dimineaţa, scumpă femeie!
Încă o nouă zi din viaţa ta aglomerată începe acum. Cu paşi mărunţi, dar siguri te îndrepţi spre bucătărie unde începi să-ţi pregăteşti cafeaua. Eşti un pic turmentată şi simţi un parfum masculin care te învăluie. Îţi aminteşti că toată noaptea ai visat. Ai visat la el, bărbatul visurilor tale şi încă îi mai simţi parfumul. Cum oare e posibil? A fost doar un vis sau a pătruns el, ca un Zburător, la tine în cameră şi te-a fermecat?
Râzi şi începi să-ţi bei cafeaua. Cine mai crede în poveşti cu Zburători azi, când bărbatul a fost dintotdeauna un vânător într-o junglă urbană?
Tu! Şi eu! Pentru noi poveştile acestea mereu au farmec. Şi oare a fost doar un vis?
Te plimbi agitată prin casă încercând să cauţi un semn, o urmă de realitate, tot ce îţi rămâne e parfumul lui. Îţi aminteşti că te-a sărutat pe frunte şi ţi-a spus să mai dormi. Avea pielea fină, ca şi cum lama de ras nu l-ar fi atins niciodată sau foloseşte oare un balsam magic după ras?
Întrebări peste întrebări. Noi femeile, mereu ne facem şcenarii şi căutăm răspunsuri pentru orice.
Oare a intrat pe geam te-a sărutat şi a plecat? Ar fi trebuit să îl simţi transpirat, pentru că un bărbat transpiră mult mai repede şi mai uşor decât o femeie.
Poate nu e un Zburător, ci un vânător adevărat care nu transpiră în goana lui după tine. Poate e pregătit mereu de orice şi ştie exact ce îţi doreşti. Să fie un vânător? Un vânător cu suflet de poet care din toate femeile din lumea te-a ales pe tine?
Noi femeile mereu ne dorim un bărbat care să ne vâneze doar pe noi. Zi de zi să se reinventeze şi să ne cucerească, iar noi să fim unica lor pradă.
Te uiţi la ceas, ar trebui să începi să te pregăteşti pentru serviciu. Eşti o femeie activă care nu se lasă vânată oricum, doar un profesionist te poate cuceri. Dar pentru tine, masculinitatea adevărată are parfum şi eşti hotărâtă să mergi în magazin şi să cauţi acel parfum care a pus stăpânire pe tine. Cine ştie, poate îl găseşti pe e acolo, vânătorul zburător, din visele tale.
Pentru câteva secunde închizi ochii şi încerci să îţi imaginezi cum arată, cât de catifelată are pielea şi cât de bine miroase. Parfumul lui e din ce în ce mai puternic şi el e aici, lângă tine, te sărută.
– „Bună dimineaţa, iubito!”
Abia acum te-ai trezit din vis! Vânătorul e deja lângă tine, ţi-a adus cafeaua. Un adevărat domn.
Îl priveşti fericită şi cu ochi de căprioară îi mulţumeşti pentru cafea. Îi simţi parfumul, îi simţi pielea. El e, el era şi în visul tău, îl ştii, e iubitul tău, e omul care ai vrut să te vâneze. Zâmbeşti şi îl întrebi:
– „Iubitule, eşti învăluit într-un parfum magic? Ce este?”
– „Dragostea pentru tine şi noul meu balsam după ras gerovital H3 men!”
– „Hmmm, Gerovital? Deci ai mărit familia noastră de cosmetice!”
– „Da, dedicarea ta pentru toate cremele şi loţiunile de la Gerovital, m-a făcut curios. Am ales şi eu ceva pentru mine, iar zâmbetul de pe faţa ta şi sclipirea din ochi îmi spune că am ales bine!”

Aşa începe ziua lângă un vânător adevărat. Un bărbat care are grijă de el, de tine şi în fuga lui continuă după pradă te prinde pe tine de fiecare dată în braţele lui, te cucereşte, te face să zâmbeşti şi să-l iubeşti. Cu gesturi simple, delicate şi dedicate ţie.
Tu cum te laşi cucerită?

Acest articol a fost scris pentru Proba 1 din cadrul competiției SuperBlog 2014

  1. Bianca Ionel - Acorduri din suflet

    noiembrie 28, 2014 at 9:07 am

    […] Vânătorii adevăraţi aleg Gerovital H3 MEN! […]

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Acorduri din suflet
Prețuiește timpul din viața ta!

[box] "Timpul curge din noi ca dintr-un ceasornic cu nisip, dar noi nu simtim fuga asta, mai ales in unele...

Închide