Waiting for Pick N Dazzle

Hey, nu am mai scris de multicel timp pe aici și am decis să revin și nu oricum, ci cu o experiență nouă legată de Pick N Dazzle. Am aflat de acest concept acum ceva timp, am studiat toate părerile din online și duminică (7 august 2016) am decis să încerc și eu.

Pentru cei care nu știu ce presupune acest concept am să vă povestesc chiar acum. Ideea de Pick N Dazzle a plecat din străinătate, unde a avut un succes extraordinar. De ceva timp a început să prindă contur și la noi.

Primul pas presupune crearea unui cont pe site, fie direct prin conectarea cu Facebook, fie prin varianta clasică. După crearea contului, urmează al doilea pas și cel mai important: crearea profilului de frumusețe.

crearea profilului de frumuseze bianca ionel review pick n dazzleAici ai de răspuns la 10 întrebări despre preferințele tale în materie de culori, arome dar și despre tipul de păr și ten. La final trebuie să bifezi care sunt problemele ce îți dau bătăi de cap atunci când vine vorba de părul, tenul sau corpul tău.

Ultimul pas îl presupune alegerea unui pachet din cele 3 Sleek, Dazzling sau Premium.

pachete pick n dazzle bianca ionel reviewEu am ales pachetul Sleek pentru 6 luni de zile și abia aștept să primesc coletul să văd ce se află în el. Sunt foarte curioasă dacă în urma profilului de frumusețe creat de mine, specialiștii de la Pick N Dazzle vor reuși să îmi aleagă acele produse care să mi se potrivească.

Din ce am citit atât pe site, cât și pe alte bloggerițe, în cutie se vor afla între 4 și 5 produse și câteva mostre. Produsele vor fi în dimensiunile lor normale și vor fi altele în fiecare lună.

Să vorbim și despre plată! Aceasta se face la livrarea coletului, în primele două luni se plătește 99 RON, apoi prețul scade până la 29 RON în luna a șasea. Per total prețul unei cutii este de 79 RON dacă alegi să rămâi fidelă programului în toate cele 6 luni.

Cam atât pentru moment, promit să revin cu o nouă postare în momentul în care primesc coletul. Keep in touch!

  1. Unboxing Pick N Dazzle #1 - Review by Bianca Ionel - Adevăruri nespuse

    august 12, 2016 at 9:23 am

    […] articolul anterior, eram foarte nerăbdătoare să primesc prima cutia Pick N […]

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre bianca ionel blog, Lifestyle, Pick N Dazzle, Review Bianca Ionel
7 momente ale lunii iulie

Luna iulie, alături de cele 7 momente care transformat-o într-o lună unică, ar putea purta cu ușurință titlul de luna...

Închide