Ziua de luni începe cu emoție

Ziua de luni începe cu emoție și nu întâmplător am ales acest cuvânt! Nu știu cum sunteți voi, dar eu în preajma sărbătorilor mă emoționez foarte tare. Mă simt ca un copil nerăbdător și entuziasmat să facă bradul, să împartă cadouri și să primească dulciuri și uneori abia îmi stăpânesc lacrimile.

Pentru fiecare emoția sărbătorilor este diferită, dar cu toții o simțim și ne face să avem o altă stare și viziune asupra lucrurilor. Parcă și orele la serviciu trec mai altfel când te gândești că peste câteva săptămâni vine Crăciunul.

Emoție în prag de sărbători

Toți cei care au ales să își pregătească ghetuțele acum câteva zile au simțit emoție. Dacă suntem mai mari, ne-am dus instant cu gândul la copilărie și la momentul în care ne lustruiam și o oră cizmulițele. Apoi le ăsam la ușă cu speranța că vom găsi ceva în ele a doua zi.

Îmi amintesc și acum că într-un an am găsit pe cizmulițe și nu în ele o orgă. Și acum mă emoționez când mă gândesc la acel moment. Dacă aș avea un copil, cred că aș fi și mai emoționată și ar retrăi alături de el bucuria momentului.

Cu siguranță printre noi se află și acele persoane deprimate de sărbători. Ele simt emoție, una mai puțin pozitivă, dar tot emoție este. Scriam chiar anul trecut, în această perioadă despre depresia de sărbători. Nu e ușor să cazi într-o astfel de stare și nici să ieși din ea.

Emoțiile ne aparțin și noi suntem singurii care le putem gestiona. Putem alege să fim fericiți sau putem alege să fim morocănoși de sărbători. Dar parcă e mai frumos când ești fericit!

Ziua de luni este o zi plină de emoție și când nu ne afăm în preajma sărbătorilor. Este singura zi din săptămâna în care putem o presiune foarte mare pe noi, pe gândurile noastre și pe așteptările pe care le avem de la noi. Vrem să dăm tot, să bifăm tot ceea ce avem pe listă și ne emoționează gândul că nu vom duce totul la bun sfârșit, motiv pentru care devine o zi stresantă.

Pentru tine cum a început ziua de luni?

12 Comments

 1. Iulia Matei

  decembrie 8, 2016 at 3:48 pm

  îmi place perioada asta fiindcă o să primesc și o să ofer o grămadă de cadouuuuri. 😀

 2. Iulia Negoescu

  decembrie 6, 2016 at 11:02 pm

  Si eu sunt tare emotionata in perioada asta, iar emotiile sunt din cele mai constructive! <3

 3. Mona Croitoru

  decembrie 6, 2016 at 3:50 pm

  Ce articol frumos scris! Si eu ma bucur de perioada sarbatorilor, iar in zilele de luni incerc sa fiu cea mai productiva 😀

 4. vyo vyoleta

  decembrie 6, 2016 at 2:02 pm

  Ziua de luni (saptamana acessta)a inceput bine pentru mine…dar nu toate sunt la fel, unele sunt foarte incarcate altele mai lejere, depinde de situatie.

 5. Cristina

  decembrie 6, 2016 at 12:06 pm

  Eu de ceva timp ma culc am tarziu.

 6. Lory's Blog

  decembrie 6, 2016 at 11:29 am

  Greu…foarte greu. Am racit iar si ma seaca de puteri si de bucurie…

 7. Julie

  decembrie 6, 2016 at 10:05 am

  A inceput prea devreme, cu treaba dar am fost foarte productiva si am avut parte si de momente chiar placute de relaxare, deci a inceput chiar bine,

 8. Sibel

  decembrie 6, 2016 at 9:32 am

  Ziua de Luni ma deprima. Ma trezeste la realitate.

 9. Butterfly

  decembrie 6, 2016 at 12:42 am

  A inceput cu stres ziua de luni dupa o vacanta de 5 zile, dar a trecut repede 🙂

 10. Ioana A.

  decembrie 5, 2016 at 11:52 pm

  A început groaaaznic, cu o răceală teribilă, nu m-am simțit niciodată așa rău, dar s-a terminat cu bine, mi-am revenit, am bifat tot ce aveam de făcut și mi-am făcut și timp de mine 😀 Și eu sunt la fel de sărbători, tocmai ce am pregătit ghetuțele și acum vreau să scot decorațiunile și să împodobesc casa :))

 11. Monica

  decembrie 5, 2016 at 11:44 pm

  Ziua de luni e mereu mai grea caci vine dupa weekend. Mai ales acum ca a venit dupa mini vacanta. Dar mergem inainte cu zambetul pe buze

 12. Georgiana Sabina

  decembrie 5, 2016 at 11:11 pm

  Sa stii ca ziua de luni a inceput cam naspa :))) , m am simtit foarte obosita , mai mult m am obosit in weekend-ul prelungit dar mi am revenit pe parcurs.

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Ziua de luni
Ziua de luni incepe cu stil blog.biancaionel.com
Ziua de luni #35

Ziua de luni începe cu stil. Fie că ești bărbat sau femeie tu ai un stil al tău care te...

Închide