Ziua de luni începe cu energie

Ziua de luni începe cu energie! Chiar dacă în acest moment ți se pare imposibil, energia se află în tine! Cu siguranță avem în anturajul nostru cel puțin o persoană plină de energie, uneori molipsitoare. Te-ai întrebat vreodată care este sursa acelei energii?

Sursa energiei este pasiunea pentru ceea ce facem. Când alegem să facem lucrurile din pasiune, vom simți acest lucru. Vom fi invadați de energie, de inspirație, de gânduri pozitive și de o putere de nedescris.

De fiecare dată când te simți lipsit de energie, alege să te întrebi dacă ceea ce faci în acel moment îți place și te motivează. În cazul în care răspunsul este negativ găsește motivul care te-a făcut să accepți activitatea ce o desfășori în acel moment. Dacă răspunsul este pozitiv, ia o pauză și amintește-ți cât de mult îți place ceea ce faci.

În momentele în care nu reușești să-ți canalizezi singur această energie, alege să mergi în preajma acelor persoane care par să nu o fi pierdut. Știi foarte bine cât de molipsitoare poate fi energia celor din jur. Ajută-i în ceea ce fac și agață-te de curiozitatea, optimismul și fericirea de a finaliza acel lucru. Acum ești pregătit să revii la activitatea ta cu forțe proaspete și să emani și tu energie celor din jur.

Transmite energie tuturor – acesta ar fi provocarea ta pentru ziua de luni

Un mediu cu oameni energici te poate ajuta și pe tine în momentele dificile. Mereu am fost de părere că ceea ce oferim se va întoarce la noi. În momentul în care nu ne așteptăm, dar avem cea mai mare nevoie.

Mie îmi place să fiu înconjurată de oameni energici, oameni care pot ține monotonia la distanță, oameni care reușesc să treacă peste eșecuri învățând din ele, oameni care aleg să pună pasiune în ceea ce fac și mai presus de tot, oameni care definesc munca lor prin acea pasiune.

Sursa foto: huffingtonpost.com / Editare foto: Bianca Ionel

12 Comments

 1. Catalina Cotoc

  iulie 26, 2017 at 7:25 pm

  Imi plac foarte mult articolele tale si le citesc cu mare drag. Am avut mereu ceva nou de invatat. Si mie imi place sa ma inconjor de oameni pozitivi si energici. Te simiti bine si esti mult mai motivat sa faci lucrurile sa se intample. 😀

 2. fleur

  iulie 26, 2017 at 1:07 pm

  Felicitari pentru vibe ul pozitiv, eu stau cam prost la capitolul asta si oricat as incerca nu pot sa fiu prea pozitiva in nici o situatie. E felul meu..

 3. Raluca Brezniceanu

  iulie 25, 2017 at 8:04 pm

  Mie mi-ai transmis o doza de energie si sper s-o pot rostogoli mai departe catre prieteni, familie.

 4. Loredana

  iulie 25, 2017 at 11:09 am

  Mereu ne incurajezi sa fim optimisti, motivati si mai fericiti! O saptamana reusita! :*

 5. DeyutzaBlog

  iulie 24, 2017 at 9:27 pm

  Eu de felul meu sunt plina de energie, rar cand obosesc … 🙂

 6. Rokolla

  iulie 24, 2017 at 8:53 pm

  Lunea nu este cea mai happy zi. De abia pot sa ma mobilizez eu, daramite sa mai ofer si altora energie … greu

 7. Deea

  iulie 24, 2017 at 7:34 pm

  Asa sunt si eu! Imi place sa fiu inconjurata de oameni energici ca si mine!

 8. Aly

  iulie 24, 2017 at 7:31 pm

  Ai dreptate…sa incepem ziua cu energie pozitiva. Ador sa stau in compania oamenilor optimisti, care sunt increzatori in fortele proprii…parca imi dau si mie din energia lor.

 9. Stefan Robert

  iulie 24, 2017 at 6:48 pm

  Pe de altă parte , dacă nu ai un grup de prieteni care să fie plini de energie și spontaneitate , sunt de părere că ar trebui să îi impulsionezi tu pe restul și să le dai energie . De cele mai multe ori o simplă idee poate porni o întreagă comunitate.

 10. Patricia Lidia

  iulie 24, 2017 at 5:37 pm

  Imi amintesc de articolul tau cu ziua de luni incepe cu autodisciplina! Si a fi energic intr-o zi ce se anunta grea si mohorata se poate invata prin autodisciplina!

 11. Alexa

  iulie 24, 2017 at 4:36 pm

  Cat de nice si motivational este articolul tau! Greu, greu cu energia…dar trebuie sa ne folosim de trucuri sa o recapatam 🙂 da…pasiunea ne ajuta de cele mai multe ori 🙂 este ca un motoras! Te puppp! 💋💋💋

 12. Denisa

  iulie 24, 2017 at 4:22 pm

  Si eu am momente cand ma sint plina de energie si incerc sa molipsesc si pe altii. Imi place articolul tau 😉

Leave a Reply

%d blogeri au apreciat:
Mai multe despre Ziua de luni
ziua de luni incepe cu autodisciplina bianca ionel blog
Ziua de luni începe cu autodisciplină

Ziua de luni începe cu autodisciplină! Orice scop atins de noi are în spate multe zile și nu doar de...

Închide