Blogging - media kit

Despre mine în rolul de blogger

Blogul (Acorduri din Suflet – cum s-a numit până în martie 2020) a luat naștere în iulie 2012 dintr-o pasiune pentru scris și împărtășit cu cei care aleg să mă citească bucăți din suflet.

La început a fost un blog personal, dar trepat, pe măsură ce am evoluat și profesional acesta a început să aibă și secțiuni legate de activitatea mea zilnică – programare/seo/content marketing dar și articole din zona de beauty și lifestyle.

Am ales să scriu pe blog despre tot ceea ce mă definește și mă pasionează, motiv pentru care și recenziile de cărți, dar și aventurile din vacanță se regăsesc în el.

Adoptată de orașul Iași fac parte din comunitatea locală de bloggeri din 2015 și pe parcursul acestor ani am avut colaborări cu branduri locale dar și naționale.

Cred că prin blog dar și prin activitățile zilnice pot aduce o schimbare pozitivă în comunitatea locală dar și cea națională.

bianca ionel blogger iasi romania
Statistici

STATISTICI BLOG

6000+10000+4000+
unici februarie 2020
pageviews februarie 2020
subscriberi

DEMOGRAFICE BLOG

67% 38% 82%
din cititori sunt femei din cititori au vâsta între 25-34 din cititori sunt din RO

Colaborări 2012-prezent

Din 2012 până în prezent am realizat colaborări frumoase și vreau să mulțumesc celor ce au crezut în mine și în ceea ce ofer prin blogul meu. Mereu am ales să scriu părerea mea sinceră despre produsele primite sau alese. Acest lucru se va reflecta în permanență în articolele de pe blog.

Din punctul meu de vedere, sinceritatea este foarte importantă pentru a putea crește un brand, dar și o relație de lungă durată cu cei care au încredre în modul tău de a prezenta produsele sau serviciile oferite de ei. Am ales mereu să colaborez cu oameni și brand-uri care promovează valori comune cu ale mele.

Am apreciat brandurile care mi-au oferit libertatea de a îmi alege produsele dorite și de a îmi publica părerea sinceră despre ele. Fiecare recenzie e bazată strict pe experiența mea. Nu voi lăuda niciodată un produs de care nu am fost mulțumită indiferent de brandul de la care vine.

Colaborări locale
Colaborări locale
Blogger acreditat evenimente
Colaborăm?

Dacă vrei să colaborăm, te invit să consulți lista de mai jos pentru a îți face o idee despre ce pot oferi ca blogger.

Servicii oferite

  • Postări sponsorizate
  • Campanii social media
  • Campanii giveaway
  • Review produse
  • Ambasador de brand
  • Promovare evenimente
  • Promovarea prin bannere web

Dacă vrei să colaborăm, trimite-mi un mesaj!