Kooperativa 2.0 Iasi Blogger iasi bianca ionel blogmeet www.paulpadurariu.ro © 2016 Paul Padurariu

Blogmeet Kooperativa 2.0 Iași Dubla 1

Seara zilei de 22 martie 2016 am ales să o petrec în compania bloggerilor din Iași și am spus un „da”, timid ce-i drept, la prima întâlnire marca Kooperativa 2.0 Iași. Pentru mine a fost pentru prima oară când am participat la un blogmeet și vă spun că mi-a plăcut foarte mult. Am și un mic regret pentru că am spus de prea multe ori pas la astfel de întâlniri.

Blogmeet Kooperativa 2.0 Iași – Dubla 1

Dubla 1, așa cum ne place să o numim, fără nici o legătură cu tema recitalului în care am cântat duminică, am tras-o la Cinema Bistro, un local aparent mic, dar primitor. E genul acela de local în care poți aduna prietenii și te poți simți ca acasă.

kooperativa 2.0 blogosfera ieseana | fotograf profesionist Iasi Paul Padurariu
kooperativa 2.0 blogosfera ieseana | fotograf profesionist Iasi Paul Padurariu

Fiind prima mea participare de acest gen, am fost plăcut surprinsă de modul deschis în care s-a comunicat, dar și de proiectele și ideile discutate. Am aflat că nu sunt singura IT-istă care scrie pe blog și mi-am dat seamă că mulți din cei prezenți văd în blog un mod de evadare din ceea ce fac zi de zi, un colț de creație sau mai exact colțul în care sunt în elementul lor.

Cred că noi, bloggerii din Iași, venind din arii atât de diferite, putem face multe lucruri frumoase împreună. Vă spun sincer că abia aștept să mă împlic în tot ce va urma, de la workshopuri până la evenimente și campanii alături de noii mei colegi. 🙂

Kooperativa 2.0 este din punctul meu de vedere un refresh pentru tot ce înseamnă blogging în Iași și am convingerea că și eu voi putea aduce un plus valoare în cadrul acestui proiect.

Aseară, nu doar am pus blogosfera la cale, ci am și savurat o salată bună în timp ce nasul meu era invadat de mirosul de burgeri aleși de alți bloggeri. Vă invit să salivați la salată sau la burgeri, după preferințe. :))

salata cinema bistro fotograf profesionist Iasi Paul Padurariu
salata cinema bistro fotograf profesionist Iasi Paul Padurariu
burger cinema bistro foto Paul Padurariu Fotograf profesionist Iasi
burger cinema bistro foto Paul Padurariu Fotograf profesionist Iasi

După cum deja ați observat, pozele sunt făcute de Paul Pădurariu fotograf profesionist Iași și un om foarte talentat și zâmbitor. E prima oară când l-am întâlnit personal, știam de el ca și fotograf, dar nu știam că face parte și din marea echipă a bloggerilor din Iași.

A fost o seară frumoasă, m-am bucurat să revăd persoane pe care le cunoșteam deja din facultate, precum Mariana Dorosenco, Ramona Cervenciuc, Oana Blaga, dar cel mai mult m-am bucurat să cunosc, deși nu am apucat să socializez cu toată lumea, și pe Andreea Ignat – cea care s-a ocupat de organizarea acestui blogmeet, Daniela Macsim, Ema Pohrib, Ciprian Ionut Vacariu, Bogdan Mihai Alupoaie, Dragoş Bârgăoanu, Alexandra Bohan, Alexandra Ignat, Durbaca Ionut Lucian, Dana Burlacu Visternicu, Anda Elena Pintilie, Marian Matei, Robert Ciobotaru, Diana Catanoaia, Isabela Nitica, Andreea Cretu, Bogdan Besliu, Constantin Ciobanu, Vali Popa, Andreea Chirilă, Etienne Ignat.

Aștept cu interes Blogmeet Kooperativa 2.0 Iași,  Dubla 2, promit să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă și dacă ești și tu blogger din Iași, te invit să te alături nouă la următoarele evenimente și să nu stai timid cu tastatura în brațe cum am făcut eu din 2012 pentru că pierzi multe lucruri frumoase, oameni frumoși și experiențe unice.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

3 thoughts on “Blogmeet Kooperativa 2.0 Iași Dubla 1”

  1. Pingback: Bloggerii s-au tras în dubla 1 din Kooperativa 2.0 la Iași :) : Şapte pietre

  2. Pingback: Bloggerii ieșeni, actori principali în studioul de burgeri Cinema Bistro – DragosTeAm

  3. Pingback: 11 lucruri care mi-au schimbat luna martie 2016 - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

Lasă un răspuns