Caravana Bucatar dupa Ureche Lild te asteapta la Iasi - bianca ionel blogger

Cum ar fi să fii bucătar după ureche pe 26 mai la Iași?

Vă amintiți că săptămâna trecută am experimentat o supă cremă de dovlecel? Ei bine, în spatele experimentului se afla un mic antrenament pentru ziua de 26 mai. Ce se întâmplă atunci? Echipa Lidl vine cu o nouă provocare către toți pasionații de gătit și aduce Caravana „Bucătar după Ureche” la Iași.

Caravana „Bucătar după Ureche” vine cu un show interactiv în care atât participanți din public, dar și invitați speciali vor găti alături de Chef Florin Dumitrescu, separați de un paravan, doar la indicațiile lui Andrei Aradits. Pentru prima dată într-o bucătărie, nu gustul, ci auzul va fi ingredientul-cheie pentru un preparat delicios.

Dacă acest concept vă este străin, am să vă spun că puteți urmări online 3 episoade de gătit după ureche la care au participat Micutzu, fetele de la Like One și Sophia the Robot. Unde? Pe site-ul Lidl!

Așadar, oricine poate găti o rețetă aparent sofisticată semnată de un Chef, dacă aceasta este tradusă simplu prin indicații verbale. Și când spun oricine, nu glumesc și am să vă dezvălui că atât eu, cât și Andreea Ignat am acceptat provocarea de a găti după ureche pe 26 mai. De aceea, vă invit pe toți să ne fiți alături sâmbătă, începând cu ora 13:00, pe pietonalul Ștefan cel Mare, zona Mitropolie-Primărie, să ne încurajați și de ce nu să gustați din preparatele noastre.

Am gătit după rețetele lui Chef Florin Dumitrescu, din cartea sa, dar niciodată alături de el.  Am avut o tentativă de gătit anul trecut în mai, tot în cadrul caravanei LIDL #BucatarDinPlacere, dar vremea nu a ținut cu noi și gătitul nostru s-a încheiat cu o ploaie ce ne-a udat până la piele. N-am răcit, dar am avut ce povesti apropiaților și cu siguranță și nepoților.

Anul acesta sper ca toate tacâmurile din bucătăria Lidl să se alinieze pentru a face spectacol în bucătărie la Iași.

Pe cei de la Lild îi știți deja că sunt maeștrii în a aduce distracția în bucătărie, așa că acest eveniment nu trebuie să-l ratați, mai ales că puteți găti alături de Chef Florin Dumitrescu și Andrei Aradits.

Vă aștept cu drag la Caravana „Bucătar după Ureche” în zona pietonală din fața Mitropoliei Iașilor, în cadrul evenimentului Forza Zu. Nu uitați că puteți fi chiar voi unul dintre norocoșii din public ce va fi bucătar după ureche.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

12 thoughts on “Cum ar fi să fii bucătar după ureche pe 26 mai la Iași?”

    1. Da, Mihaela, voi gati dupa ureche si cu multa pasiune. Nu pot spune ca eu si gatitul avem o relatie buna, dar imi place sa testez lucruri noi in bucatarie. De aici pana la Chefi la Cutite e drum lung. Lasam profesionistii sa mearga acolo, eu aleg sa fiu doar #BucatarDupaUreche 🙂

  1. Barascu Violeta Ramona

    Iti doresc succes draga mea, cu siguranta un asemenea eveniment va fi memorabil, plin de bucurie si mai ales preparate delicioase!

Lasă un răspuns