Bullet Journal Februarie 2018 - bianca ionel blogger iasi romania acorduri din suflet

Bullet Journal februarie 2018

Azi a venit momentul să îți arăt cum am ales să fie organizat bullet journal februarie 2018 mai ales că ianuarie se apropie de final. Dacă nu ai citit postarea despre bullet journal ianuarie 2018, îți voi spune că e prima dată când aleg varinta printată a acestui concept și nu cea desentă în agendă.

Bullet Journal februarie 2018 – ce am adăugat?

Pe parcursul lunii ianuarie am realizat că mai aveam nevoie de câteva pagini în bullet journal, dar și faptul că în anumite locuri am lăsat prea mult spațiu. Așadar, pe lângă printabilele pentru februarie am mai adăugat încă trei pagini.

 1. Blog planner și tracking – împărțit pe două coloane, în stânga am ales să trec ideile de articole, iar în dreapta posibilele idei și un tracking pentru Facebook, Instagram, Google+ și Analytics;
 2. Running Log – din 2017 am început să alerg și mi-am dorit să monitorizez cât aleg;
 3. Cărți citite în 2018 – am început timid să citesc, motiv pentru care am decis să am un loc în care să contorizez și cărțile.
Bullet Journal - blog planner, running log si carti citite
Bullet Journal – blog planner, running log si carti citite

Vrei să descarci și tu cele 3 pagini? Le-am pus pe fiecare separat pentru a îți fi mai ușor.

Sper să îți fie utile și acum să povestim despre ce am ales pentru februarie 2018.

Bullet Journal februarie 2018 – ce am schimbat?

Februarie este cu siguranță luna iubirii și din acest motiv am ales să o personalizez cu un pic de iubire înfățișată de pinguini drăgălași.

Bullet Journal februarie 2018 decorațiuni pinguini
Bullet Journal februarie 2018 decorațiuni pinguini

Am schimbat un pic formatul pentru săptămână.

 • Am ajuns la concluzia că am lăsat prea mult spatiu pentru activitățile zilnice și prea puțin pentru notițe.
 • Am ales să pregătesc casuțele pentru task-uri și posibilele evenimente sau programări.
 • Am mutat partea de tracking a meniului tot în zona destinată fiecărei zile.
 • Am mai pus o listă de to do pentru task-urile ce necesită a fi făcute în săptămâna respectivă.
Organizare săptămânală bullet journal februarie 2018
Organizare săptămânală bullet journal februarie 2018

Ca să se înțeleagă ideea pătrățelelor și a triunghiurilor din formatul săptămânal, am să vă arăt cum am ales să fie legenda pentru mine.

Bullet Journal Key Legend
Bullet Journal Key Legend

Voi face un articol la trei luni în care vă voi arăta bullet journalul completat și colorat și cum am reușit să mă organizez mai eficient cu ajutorul lui.

În rest am păstrat formaul din ianuarie 2018, partea de tracking a obiceiurilor, a stărilor și a kilogramelor. La finalul lunii am lăsat o zonă mai mare pentru partea de rezumat și cam atât.

L-am păstrat cât mai simpu, are doar 10 pagini și abia așteaptă să fie completat!


Descarcă acum de aici bullet journal februarie 2018 și alege să te organizezi mai bine cu ajutorul lui! Aștept impresiile și recomandările tale în comentarii.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

13 thoughts on “Bullet Journal februarie 2018”

 1. Eu funcționez foarte bine cu agenda mea Moleskine si telefonul, nu as avea timp si rabdare sa imi fac si sa completez un astfel de jurnal. Mi se par dragute, dar nu sunt pentru mine.

 2. Imi plac astfeld e jurnale dar niciodata nu reusesc sa ma organizez, la mine totul se invarte in jurul fetitei si daca ma lasa ea sau nu sa fac ceva. De exemplu, degeaba ma ambitionez sa scriu un articol daca ea, atunci candn ajung acasa, vrea sa luam toate jocurile la rand si sa mai scriem si cateva pagini cu cifre. Ma trezesc ca e ora 9, laptic cald si la culcare 🙂 Asadar imi eficientizez timpul dimineata la prima ora, fie de la 04/05 am sau de la 07.20 pana la 8 cand incepe oficial programul de munca 😀

 3. Eu sunt zapacita, aiurita, vesnic in cautarea lucrurilor pierdute … Am incercat de cateva ori sa ma organizez astfel, dar am renuntat ca mai tare ma incurca.

 4. Albu Steluta Georgiana

  Si eu sunt pe sistemul” organizare”astfel! Chiar nu m-am gandit sa fac si eu o astfel de postare cu agenda mea, dar cred ca, acum , citind articolul tau (care a fost fix asa pe sufletul meu) o voi face si eu 🙂

 5. Ti-am zis deja ca ce ai facut pentru ianuarie m-a ajutat. Imi notez si in agenda, dar aici pot sa colorez, sa gresesc si sa imi trec si alte idei!
  Multu pentru februarie! 🙂

Lasă un răspuns