Web Analytics
Ce am învățat nou în 2021? - Bianca Ionel
bianca ionel let me build you digital fairytale rezultate 2021 decembrie activitati noi

Ce am învățat nou în 2021?

În fiecare an îmi propun să învăț lucruri noi, iar 2021 a fost plin de astfel de momente.

📸 ɴᴇᴡʙᴏʀɴ&ꜱᴛʀᴇᴇᴛ ᴘʜᴏᴛᴏɢʀᴀᴘʜʏ

În primul rând, pasiunea pentru fotografie m-a determinat să fac un upgrade la un aparat foto mirrorless, Nikon Z5, ce a cerut din partea mea multă atenție pentru a învăța cum să-l folosesc în modul manual.

După o lună în care zilnic am fotografiat, eu și modul manual ne-am împrietenit bine de tot și acest lucru mi-a deschis 2 noi direcții: una spre fotografia newborn și alta către fotografia de stradă.

💸 ᴇᴅᴜᴄᴀȚɪᴇ ꜰɪɴᴀɴᴄɪᴀʀĂ

La final de 2020 mi-am propus să investesc timp și în educația mea financiară, lucru pe care l-am făcut pe parcursul lui 2021 și intenționez să îl fac și în 2022.

🥊 ʙᴏx

Tot la categoria lucruri noi se încadrează și noul sport pe care-l practic: boxul. Pentru cei care ar spune că este un sport foarte dur pentru o femeie, voi sublinia doar atât: modelele de la Victoria’s Secret practică boxul.
Pe lângă acest argument, boxul e singurul sport care antrenează toți muschii, îți îmbunătățește atenția, coordonarea, viteza de reacție și bineînțeles te relaxează.

Toate aceste beneficii le-am simțit pe pielea mea, în luna decembrie, când deși am lucrat foarte mult, am avut o capacitate de gestionare a tuturor lucrurilor mult mai mare decât în trecut și bonus, am zâmbit lucrurilor care altă dată m-ar fi scos din pepeni.

❤️ ᴍᴇᴍʙʀᴜ ᴄᴏɴᴀꜰ

Lista de activități noi pentru 2021 se încheie cu faptul că am devenit membru CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și o dată cu acest pas am devenit mult mai conștientă, informată și mai implicată în tot ce înseamnă antreprenoriatul în România.

Tu cei ai învățat nou în 2021?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.