Reset cu Limitless prima luna

Ce am învățat de la Limitless în prima luna de Reset?

În ianuarie am scris un articol despre motivele pentru care apăs RESET într-un provocare lansată de Limitless prin intermediul Blogal Initiative. Tot atunci am acceptat să spun „da” provocării de a urma programul lor de scădere în greutate și educație nutrițională.

Ce am învățat de la Limitless în prima luna de Reset?

1. Un meniu personalizat este primul pas către o silueta dorită

După ce am dat un mic test în care am bifat anumite preferințe culinare și mi-am setat un obiectiv privind kilogramele, am primit un meniu personalizat.

Meniul Limitless din programul Reset este format din 3 mese principale și 2 gustări. Acesta a fost același timp de o lună. Vă întrebați dacă am rezistat o lună de zile cu același meniu?

2. Cum alegem alimentele și care sunt subtituienții acestora

Ei bine, pe lângă planul alimentar am primit și o listă cu alte alimente cel pot substitui mese din planul trimis. Mai exact, dacă într-o zi nu îmi doream să mânânc 100 grame de carne de vită, puteam să o înlocuiesc cu 150 de grame de ton sau cu o cească de brânză proaspătă.

Destul de ușor, nu-i așa? Evident, fiecare înlocuire trebuia notată într-un alt document primit pe email.

Prima lună de RESET cu Limitless a fost de învățarea unor principii pe partea de alimentație și pe stabilirea corectă a unor cantități.

3. Psihologia schimbării, etichetele alimentelor și cum ținem în frâu pofta de dulce

Pe tot parcursul primei luni am primit și 7 materiale video. Prin intermediul acestora am primit informații despre psihologia schimbării, dar și despre pofta de dulce și de ce pune stăpânire pe noi.

Eu deja aveam o luptă cu dulcele câștigată în noiembrie 2017, dar informațiile primite au fost binevenite. De asemenea, fiecare video de la Limitless are și un scop educativ. Ultimul a venit cu informații foarte bune pe partea de citire a etichetelor produselor cumpărate.

Recunosc faptul că mereu citesc etichetele produselor, dar uneori nu știu exact dacă produsul îmi oferă cantitatea necesară de proteină sau dacă în spatele unor denumiri neînțelese nu se ascund grăsimi mai puțini bune.


Despre rezultatele acestui program am să vă povestesc la finalul lui. Voi ce părere aveți despre acest program? Ați fi tentați să vă alăturați lui?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

11 thoughts on “Ce am învățat de la Limitless în prima luna de Reset?”

  1. Sunt niste lucruri de care trebuie sa tinem cont. Eu am combinat un stil de viață sănătos, renunțat la zahar si in lipsa de timp pentru miscare, fac proceduri pentru remodelare corporala.

  2. Eu am slabit 10 kg, fara infometare. Am invatat sa citesc etichetele produselor, am renuntat la anumite alimente nesanatoase si probabil cel mai important lucru a fost sa ma hidratez.

  3. Este un program destul de bun, dar eu nu am reusit sa ma tin de el, spre rusinea mea! Nu rezist la tentatii- oricare ar fi ele! Sunt o pofticioasa si, de fapt, daca-mi doresc pot da repede jos 5-7 kg. Stiu ce trebuie sa fac, teoretic! 😀

  4. M-ar interesa din ceea ce ai spus tu informatiile despre cum sa citesc etichetele produselor cumparate. In acest domeniu sunt aproape nula, nu inteleg nici 3/4 din ingrediente si atunci concid ca sunt pline de chimicale. Problema este ca s-ar putea astfel sa pun la colt niste produse care ar fi ok, dar eu le percep gresit.

  5. Cred ca mi-ar fi placut sa ma inscriu in program. L-am ratat la mustata. Acum tocmai ma gandeam ca as vrea sa mai slabesc un pic si ca m-ar fi ajutat o mica sustinere

Lasă un răspuns