Web Analytics

CODECAMP 2013 – locul în care eşti mai mult decât un IT-ist

Am fost la CODECAMP 2013 şi am savurat fiecare conferinţă. Nu ştiu când au trecut orele, ştiu doar că am rămas cu dorinţa de a fi avut mai mult timp pentru fiecare conferinţă.

Mi-a plăcut, m-a fascinat şi a fost dovada clară a faptului că IT-iştii nu sunt introvertiţi, ştiu să vorbească în public şi ştiu să facă cele mai grele părţi din cod să pară simple.
Apreciez oamenii care vor mai mult de la ei, oamenii care deşi vin dintr-o zonă foarte tehnică unde comunicarea se face mai mult online ştiu să te ţină captivat 45 de minute, ştiu să-ţi explice ceea ce fac ei zilnic şi ştiu să-ţi deschidă apetitul pentru ceva nou.

Am plecat de la CODECAMP 2013 cu o listă lungă de sfaturi, idei şi chiar documentaţii.

Mi-ar fi plăcut să mă pot împărţi în cinci pentru a putea fi în fiecare sală de conferinţă, dar din păcate m-am bucurat doar de conferinţele pe partea de web.
Cred că aşa cum o parte din cele pe web au fost deja publicate, vor apărea şi prezentările celelalte.Până acum am găsit prezentarea lui Alex Lakatos despre Web Performance 101, o recomand şi o puteţi citi aici şi cea a lui Manu Martoncă şi Ilie Ghiciuc pe care o puteţi citi aici, Startup Today!
Pe măsură ce vor apărea şi celelate voi face un update al acestui articol.

Dau 10+ şi cu felicitări pentru întreaga muncă din spate, pentru organizare şi pentru pasiunea cu care a fost făcut totul. S-a simţit implicarea, s-a simţit bucuria de a împărtăşi şi s-au simţit emoţiile celor ce ne-au fost mentori pentru 45 de minute.

Poze şi alte detalii puteţi găsi şi pe pagina de Facebook CodeCamp România.

Aştept cu nerăbdare şi ediţia din 2014 ! BRAVO CODECAMP IAŞI!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *