Conferinta Beauty and Wellness Bianca Ionel blog Armonie, Echilibru, Fericire

Conferința Beauty&Wellness

Pe 12 noiembrie, la Iași, în sala Rossini, începând cu ora 10:00, va avea loc Conferința Beauty&Wellness. Conferința se află la a II-a ediție și promite să ofere multe povești inspiraționale ce vor puncta pe trei elemente echilibru, aromonie și fericire. Aceste elemente sunt de atfel și tema conferinței și pot spune că sunt pilonii unei vieți împlinite.

În cadrul conferinței șase speakeri ne vor dărui din poveștile lor și ne vor ofera acel ceva care ne va face să plecăm ați oameni acasă.

Cine sunt speakerii conferinței Beauty&Wellness?
  1. Mihaela Stroe – doctor în sociologie, expert în inteligență nonverbală, speaker motivațional și antreprenor, soție și mamă, și nu în ultimul rând autor de materiale educaționale. În cadrul conferinței, Mihaela își va lansa cea de-a doua carte intitulată „Fii pe primul loc în viaţa ta!”
    Mihaela Stroe crede cu tărie că: „Daca omul nu este constient ca el este responsabil de propria evolutie, tu nu poti face nimic!”. Eu abia aștept să o cunosc și să o ascult.
  2. Cristina Chiriac – femeia anului 2015 la categoria antreprenoriat la feminin, Preşedinte al Asociaţiei Antreprenorilor din România şi owner al brandului Flori de ie. Cu siguranță de la Cristina avem foarte multe de învățat, însă ea ne promite să ne vorbească despre #echilibru ca și punct de legătură cu viitorul.
  3. Daniela Palade Teodorescu – numită și femeia care ridică femeile din România, redactor de aproximativ 18 ani a revistei Avantaje, va vorbi în cadrul conferinței despre #Fericire și #StareDeBine.
  4. Tedy Necula – producător și regizor de film independent este un adevărat exemplu de motivație și inspirație. Drumul său în carieră arată cât de mult poate face omul dacă pune pasiune și își dorește să își împlinească visul.
  5. Ion Aurelian – antrepreon local, la Iași, owner al Aurelian Ion Hair & Skin Salon loc în care încă nu am ajuns. El va vorbi despre #Armonie de la exterior la interior, un subiect foarte interesant și captivant din punctul meu de vedere.
  6. Paul Padurariu fotograf profesionist şi owner al Studio Foto – Paul Padurariu va lansa noua cabină foto, Cabina Fotoshock, și ne va molipsi cu zâmbetul său. Despre Paul am mai scris și am mai vorbit, ultima oară chiar în articolul Picturi cu lumină și suflet. Mă bucur foarte mult că se află printre speakeri și abia aștept să aflu povestea din spatele pasiunii sale pentru fotografie.

Dacă vrei și tu să participi la eveniment, unde vei gusta din #PoftaDeViata a celor 6 speakeri, găsești aici formularul de înscriere. Eu voi fi prezentă și promit să revin și cu un articol post-eveniment, iar în ziua evenimentului mă puteți urmări pe Facebook pentru a vedea poze și impresii de la fața locului. Keep in touch!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns