Conferinta femei de afaceri cu stil 2018

Conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018

Dacă se întreba cineva de ce e atâta liniște pe blog, am să vă spun că pregătesc alături de echipa JCI Iași conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018. Am prins un pic de timp liber și am ales să împărtășesc și cu voi câteva secrete despre această conferință, dar și motive pentru care dacă ești femeie antreprenor sau viitor antreprenor din Iași sau din zona Moldovei n-ar trebui să rătezi acest eveniment. ^_^

Conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018

Conferința Femei de Afaceri cu Stil se află la a IX-a ediție și este un proiect cu tradiție și de suflet marca JCI Iași. În 2014 și 2015 a câștigat premiul pentru JCI Best Development Economic Program și sper, în calitate de manager de proiect al acestui eveniment să câștigăm acest premiu și cu ediția de anul acesta (finger crossed). Dar până la premii și laude, să vă prezint un pic despre ce este vorba, nu?

Pe 8 decembrie, în sala Mozart din cadru Palas Iași de la ora 09:00 va începe minunatul eveniment dedicat în exclusivitate femeilor. Moderatorii evenimentului vor fi Diana Mihalcea – CEO PRING – Agenție de comunicare și marketing și Alex Dona – ambasador HOSPICE Casa Sperantei.

Fiecare participantă va primi o sacoșică cu suprize și informații despre cei ce au ales să ne sprijine cu acest eveniment. De asemenea, pe fiecare scaun din sală se va afla o surpriză din partea Leonidas Iași – parteneri în cadrul evenimentului.

După ce ne ocupăm locurile în sală și descoperim ce se află în sacoșele, o să aflăm câteva despre cafeaua preparată de Jassyro, cea care ne va trezi simțurile pe tot parcursul evenimentului de la Daniela Coman – speaker Femei de Afaceri cu Stil 2017 și owner al acestui business frumos din inima Iașului.

După cafea urmează elementul de noutate a conferinței Femei de Afaceri cu Stil și anume o sesiune de business 1 la 1. Am împrumutat acest concept din alt eveniment marca JCI Iași – Business Networking Event pentru că e foarte important să construim contacte și să cunoaștem alți femei antreprenor din Iași. Astfel, fiecare participantă va avea oportunitatea să se prezinte timp de 1 minut și să facă schimb de cărți de vizită cu toate participantele la eveniment.

După ce ne-am cunoscut bine de tot timp de aproximativ o oră, va urma un moment de relaxare și mișcare oferit de echipa Oxygen Sport Center Iași. M-am bucurat foarte mult când echipa Oxygen Tătărași a acceptat să facă un moment în cadrul evenimentului. Știți deja că îi iubesc și minim 3 ore pe săptămână le petrec la sală, nu?!

Aveți nevoie de o pauză? Da, va fi una de cafea. ^_^

Conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018 – speakeri

Ajungem și la partea cea mai așteptă de mine și posibil și de participantele evenimentului și anume cea cu speakerii evenimentului.

Andreea Maria Paul

Conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018 va fi deschisă de Andreea Paul – fondator si presedinte a organizatiei nonguvernamentale INACO – Initiativa pentru Competitivitate, doctor in economie si lector universitar la Facultatea de Relatii Internationale a Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Temele pe care Andreea ne va vorbi la eveniment sunt:

  • Cum vor arăta afacerile viitorului?
  • Care este rolul antreprenoriatului feminin românesc?
Dora-Anca Popeneciu

Key note speakerul de anul acesta este Dora-Anca Popeneciu ex CEO iStyle și actual CEO TechWant. Cine este Dora-Anca Popeneciu? Pentru mine este un exemplu de muncă, determinare. Este omul care a adus brandul Apple în România în anul 1992 și de atunci până în ianuarie 2018 a făcut ca acest brand să crească la nivel național. A fost în top 50 Forbes 2017 cele mai influente femei din România și pentru orice femeie care se află în domeniul IT cu siguranță va fi un exemplu demn de urmat.

Petronela Rotar

Petronela Rotar este fost jurnalist și actual scriitor. A lansat recent a V-a sa carte „Privind înăutru” și vine la eveniment pentru a vorbi despre rolul femeii și cum ajungi în echilibru. Cred că fiecare femeie își dorește să afle formula magică pentru a împăca și partea personală și profesională și o va afla pe 8 decembrie. ^_^

Brândușa Bordeianu și Paul Pădurariu – stil și branding personal
După ce aflăm cum putem face carieră într-un domeniu exclusiv dedicat bărbaților, care este rolul nostru că femei antreprenor și privim inăuntru nostru pentru a ne descoperi și echilibra atât personal cât și profesional, urmează o partea mai relaxanta a evenimentului. Cea în care aflăm de la Brândușa Bordeianau, make-up artist de succes, tendințe în makeup și sfaturi pentru îngrijirea tenului, și de la fotograful profesionist ieșean Paul Pădurariu sfaturi pe partea de branding personal și cum ne ajută fotografiile în completarea și conturarea imaginii noastre că și antreprenori de succes.
Dacă ar fi să recomand doi profesioniști pe domeniul make-up și fotografie în Iași cu siguranță ei ar fi. Despre fotograful Paul Pădurariu am mai scris pe blog și mă mândesc de fiecare dată cu fotografiile făcute de el, inclusiv aici pe blog, iar pe Brândușa Bordeianu am cunoscut-o prin 2016 fiind cea pe care am ales-o pentru a se ocupa de make-up meu de mireasă – un make-up care a atras multe laude dar și care a rezistat peste 24 de ore.
Între cele două momente va fi și un moment ținut de echipa Concept Trei – o echipă frumoasă de profesioniști pe partea de hairstyle, make-up și nailart ce a fost la multe proiecte alături de echipa JCI Iași.

Și ușurel am ajuns la finalul evenimentului, așa povestit în mare. În spatele acestui eveniment se ascunde o echipă frumoasă de organizare și mulți sponsori și parteneri.

Sponsori și parteneri Femei de Afaceri cu Stil 2018

Am să vă spun că inclusiv Acorduri din Suflet va oferi 12 articole tip interviu pe blog în 2019 la tomblă, dar vor fi și multe alte surprize din partea celor ce ne susțin.

Deși lista nu e cea finală, am să mulțumesc celor ce s-au alăturat evenimentului Femei de Afaceri cu Stil: Weekend Salon pentru makeup, nailart și haistyle, Epic pentru decorațiuni, Cofertăria de Acasă pentru candy bar, Gramps pentru preparate de post ce vor fi servite la prânz, Promer Group pentru materialele promoționale, Fotoshock pentru cabina foto, Fleurir pentru aranjamentele florale, Glam Up, Tasha Spa, Kamy’s Way și Zero Gravity pentru surprizele de la tombolă.

Mulțumesc și partenerilor media: MoodMag, Neata Iași, TeleM, Radio Hit Iasi, InOras, Iasi4u și comunității locale de Mamprenoare.


Am să închei prin a vă spune că evenimentul susține o cauză socială și 10% din încasări se vor duce către ea.

Vă aștept cu mare drag pe 8 decembrie la Conferința Femei de Afaceri cu Stil 2018 și de ce nu și în JCI Iași. Pentru mai multe informații despre eveniment și înscrieri click aici!

P.S. Mulțumesc și echipei JCI Iași care este în spatele acestui frumos proiect.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns