Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3 bianca ionel

Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3

Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3

Pe 20 ianuarie Magento a lansat o nouă versiune pentru varianta Community și bineînțeles a urmat și momentul unui update pentru site-urile dezvoltate de mine pe platforma Magento. Despre erorile întâmpinate după update, o să citiți în articolul următor, articol de astăzi fiind dedicat unui update de la versiunea 1.9.2.1 la 1.9.2.3. E un proiect nou la care am început să lucrez, un proiect ce nu a fost updatat de către cel ce a oferit suport înaintea mea la versiunea 1.9.2.2, drept urmare am fost nevoită să fac un salt direct la 1.9.2.3

Am decis să încerc să-l fac din Magento Connect Manager, primul pas a fost să dau un Check for Upgrades în urma căruia au apărut actualizările pentru fiecare packet instalat.

Am selectat la Actions ultima versiune a packetelor ce necesitau update și am apăsat și butonul magic Commit Changes. Rezultatul după aproximativ 7 minute de așteptare a fost următorul:

Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3 bianca ionelUndeva în încercarea mea de a face un update exista un conflict, drept urmare am început să caut și o soluție. Primul gând a fost să verific fișierele din root din downloader, în general acolo se găsesc toate fișierele folosite pentru instalări sau updateuri. Nu am găsit nimic care să îmi ridice semne de întrebare și care să fie motivul conflictelor din update, drept urmare am continuat să caut.

Următorul folder a fost pkginfo, folder care conține informații ale modulelor după updateuri și folderul în care se afla și rezolvarea la această problemă. Un folder Mage_All_Latest.txt și un fișier Mage_All.txt erau motivul conflictelor apărute în timpul updateului.

Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3 bianca ionelSoluția:

Cele două se șterg și se revine la procedura de update, de această dată ea fiind finalizată cu succes, fără conflicte.

Bineînțeles, după procedura de update apar mici erori care pot speria pe cineva care nu lucrează de prea mult timp cu Magento, erori despre care, așa cum am menționat și la început, voi discuta în articolul următor și voi veni și cu soluții rapide în rezolvarea lor.

Dacă ți-a fost de ajutor articolul Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3 nu uita să îi dai un share și bineînțeles aștept comentariile tale.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 thought on “Conflict Magento update 1.9.2.1 la 1.9.2.3”

  1. Pingback: Magento Connect Manager 404 Page Not Found Error - Bianca Ionel - Professional Blog

Lasă un răspuns