Web Analytics

MENTORAT DIGITAL MARKETING

mentorat bianca ionel soloprenor antreprenor digital marketing

Când ești soloprenor îți place să te ocupi doar tu de brand, strategie social media, și de strategiea de creștere a afacerii, nu-i așa?

Uneori, ai anumite blocaje și ai nevoie de un mentor care să te ghideze spre a atinge un nou nivel de dezvoltare.

Sunt aici să-ți ofer o nouă perspectivă și să îți răspund la întrebări legate de digital marketing, mindset și aliniere cu viziunea ta pe termen lung.

hAI SĂ DISCUTĂM DESPRE CE AI NEVOIE ÎN ONLINE!

Programează  o ședință de 15 minute, telefonică sau pe Zoom, în care să povestim despre afacerea ta și despre cum te pot susține pentru a atinge un nivel digital superior.

ce spun clienții
O recomand cu drag pe Bianca pentru disponibilitate, informatiile clare si usor de implementat si pentru creativitate. M-a ajutat sa-mi compun o strategie si am evitat sa mai bantui in marea de necunoscut a online-ului 😊
Delia Șimon
Fotograf
E o placere sa lucrez cu Bianca. Are mereu solutii la indemana si este foarte prompta in ceea ce face. Cel mai mult apreciez in colaborarea cu ea faptul ca simt ca am un partener, ca este proactiva si imi ofera informatii utile pentru afacerea mea.
Habit design Roxana Ichim
Roxana Ichim
CEO - Habit design
Am avut placerea sa am un interviul pe blogul Biancai, despre businessul meu, Retreat Camps. Bianca, m-a surprins placut prin intrebarile pe care mi le-a adresat, exact cele potrivite pentru un astfel de interviu. Se vede ca este o profesionista si ca studiaza cu atentie fiecare detaliu al afacerii, inainte sa faca un astfel de interviu. Multumesc Bianca, sunt sigura ca si restul serviciilor oferite de tine sunt la fel de profi.
Retreat Camps
Ramona Burda Sălășan
CEO Retreat Camps
De unde să încep...🤔...Bianca Ionel mi-a făcut site-ul exact așa cum mi l-am dorit?! prea puțin spus! Adică a avut răbdarea să mă asculte și să înțeleagă ceea ce vreau, să mă ajute să caut soluții, să facă să pară ușoară până și partea tehnică pentru o persoană care nu e prietenă cu tehnica, și să facă toate lucrurile astea în timpul pe care eu i l-am cerut. O recomand pentru profesionalism, pentru eficiență și pentru că, pe lângă expertul din ea, Bianca este OM! Cald, înțelegător și dornic să ajute! Mulțumesc, Lady!🙏
alina burla
Alina Burla
CEO - Suri Yoga