Ofer consultanță IT și suport informațional de specialitate, atât pentru companii aflate la început de drum, cât și pentru cele deja dezvoltate. Fiind la curent cu cele mai noi tendințe în materie de dezvoltare web, vă pot oferi soluții pentru a vă optimiza costurile dar și pentru a obține un plus valoare față de concurență, în funcție de bugetul alocat.

Ce presupune consultanța?

  • îndrumări privind alegerea unui design, pentru construirea unui website – e-commerce sau de prezentare, sau pentru achiziționarea unui modul
  • îndrumări privind realizarea unor investiții în echipamente IT
  • informații privind diferite soluții software, hardware sau opensource
  • idei pentru dezvoltarea sistemelor ERP și CRM
  • îndrumări pentru alegerea unei platforme pentru dezvoltarea unui site de comerț online

Cum ofer consultanță IT?

Clienții care au deja un contract de colaborare cu mine, beneficiază de acestă consultanță gratuită. Pentru clienții noi, aleg să fac o analiză pe baza informațiilor oferite de aceștia, după care vor urma o serii de discuții pentru a afla cât mai multe detalii despre ceea ce se dorește și despre nevoile reale. Pe baza discuțiilor și a informațiilor adunate recomand o serie de soluții și prezint atât avantaje cât și dezavantajele acestora, clientul fiind cel care va lua decizia finală. La final, acesta va primi un raport analiza efectuată și cu soluțiile propuse.