Web Analytics
Content calendar pentru 33 de zile - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Content calendar pentru 33 de zile

MAGIC FREEBIES

Content Calendar pentru 33 de zile

33 de zile content calendar social media bianca ionel 2021

Îți vine să urli de fiecare dată când nu știi ce să postezi în online? Am o soluție pentru tine!

Întrebarea la care răspund cel mai des, când vine vorba de social media, este ce postez azi, motiv pentru care am ales să-ți ofer gratuit 33 de idei de postări, într-un content calendar pe care îl poți folosi pentru contul tău de Instagram sau Facebook.

Cu siguranță aceast material îți va fi util, așa că adaptează-l strategiei tale de business. De asemenea, am să-ți ofer și un citat, ce aparține Monicăi Ion care spune așa „nu poți să creezi în lumea unui client ceea ce nu este el, cu tot marketingul din lume”.

Așadar, indiferent ce strategie de comunicare în online alegi, amintește-ți în fiecare zi cine ești, ce oferi și încotro vrei să ajungi, cu suflet, cu o gândire clara, cu alegeri asumate și cu autenticitatea ce te caracterizează!

Te invit să te abonezi la newsletter, pentru a primi content calendarul pentru 33 de zile, cu mențiunea că după abonare vei primi maxim un email pe săptămână, cu informații ce îți vor fi utile.