Cresterea traficului pe site

16 lucruri despre creșterea traficului pe site învățate în ianuarie 2018

Astăzi a venit momentul să împărtășesc cu voi 16 lucruri despre creșterea traficului pe site învățate în ianuarie 2018. Dacă nu ai citit încă articolul despre cum am crescut traficul pe site în ianuarie 2018 te invit să o faci. Nu e o creștere impresionantă, dar e o creștere muncită.

16 lucruri despre creșterea traficului pe site învățate în ianuarie 2018

 1. Conținutul este rege.
 2. Cu cât scrii mai mult cu atât ai șanse să îți crești traficul.
 3. Promovarea în social media te ajută foarte mult, în cazul meu cu 55,45%.
 4. Chiar dacă ți se pare că promovezi prea mult un articol, niciodată nu va fi suficient.
 5. E normal să pierzi like-uri pe pagina de Facebook, dar mai bine rămâi cu un public interesat de ce postezi, decât cu unul de decor.
 6. Google Analytics e singurul care îți va oferi statistici reale. De ce? Citește aici!
 7. Nu ignora Twitter, Pinterest și Google+ – tot social media e și acolo.
 8. Vor fi și zile când nu vei avea timp sau dispoziție să scrii. Ai grijă să nu fie mai mult de una sau două.
 9. Nu te bucura de o zi în care un articol s-a bucurat de mult trafic, nu ai ajuns în vârf și nu vei rămâne acolo pe vecie fără muncă.
 10. Nu uita de articolele mai vechi și ele merită promovate constant și actualizate.
 11. Scrie serii de articole – cine e interesat pe un subiect va reveni pentru a mai citi despre el.
 12. Testează articole pe o categorie nouă, vezi dacă prind la public.
 13. Oferă lucruri gratuite, sfaturi, printabile, fără să ceri omului să se aboneze.
 14. Aruncă o privire și peste zilele naționale sau internaționale, pot fi un subiect bun de abordat pe blog.
 15. ZeList ne spune că azi, 21 februarie 2018, sunt 95581 de bloguri în România, deci oriunde te-ai afla în clasament, ai de muncit în fiecare zi.
 16. Nu renunța! Orice ar fi, orice ți-ar spune Google Analytics, nu renunța! Ar fi bine să-ți amintești de ce scrii și pentru ce scrii. Impactul pe care îl lași asupra oamenilor e mai important decât traficul.

Tu ce ai învățat până acum despre creșterea traficului?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

17 thoughts on “16 lucruri despre creșterea traficului pe site învățate în ianuarie 2018”

 1. Ce am învățat despre creșterea traficului? Atunci când cred că am priceput și eu câte ceva despre cum stă treaba, ori Google ori FB-ul sau amândouă schimbă câte ceva astfel încât cunoștințele mele devin desuete! 🙂

 2. Uite o idee care imi veni acum sa o fac: sa promovez articolele mai vechi. Cu cateva din ele am inceput o reindexare la google dupa ce le-am mai editat si le-am facut SEO friendly.

 3. eu cred ca cel mai mult conteaza ca oamenii care te citesc sa interactioneze cu tine. nu cred ca imi place ca oamenii sa intre, sa se uite si gata. in plus, nici sa scrii non-stop nu ai cum, nici sa promovezi toata ziua. parerea mea… totul are o limita

 4. Cateva din sfaturile tale le urmaresc si eu, zi de zi atunci cand postez un articol. Care incerc sa il promovez pe cat mai multe retele, grupuri.

 5. Eu nici acum nu am instalat google analytics, mi-am prins degetele in el, trebuie neaparat sa invat cum se face, nu prea tin cont de statistici, scriu ca mi place si daca se uita cineva bine, daca nu, am incercat ?

 6. Sunt sfaturi bune de ținut minte și de aplicat, doar că eu nu prea reușesc să fiu constantă și se pare că nici suficientă inspirație nu am să cuceresc și să păstrez publicul. Cel puțin nu cum și cât mi-aș dori… Dar e ok, scriu din plăcere și tot e ceva, nu? 🙂

 7. Eu am inceput sa scriu zilnic si chiar se vad rezultate. Daca pana acum imi veneau foarte multe vizite din facebook, acum ma bucur ca pe primul loc traficul vine din google si imi creste sufletul. Rezultatul muncii mele este recunoscut pe de-o parte si nu ma las

 8. Asa este, continutul este rege, dar depinde si CE scrii. Am avut la un mom. dat, in febr. 2016, 80.000 de vizualizari intr-o zi. Am crezut ca nu vad bine. Rezumasem un episod dintr-un serial turcesc, care era atat de accesat si nu intelegeam de ce. Cand am vazut episodul la tv (eu fac rezumatele in avans, dar uneori din materiale in alte limbi, ca nu am timp sa vad ore intregi ep.in turca, si oricum, nu stiu turca, deci… ce pot intelege e asa, din actiune), am inteles: eu scrisesem, tradus cu google din turceste, ca un personaj care fusese omorat si ingropat, de fapt, nu era mort, ci reusise sa scape din mormant… si lumea se bulucea la citit ineptiile debitate de mine in acel articol.. :)))) in realitate, gramatica limbii turce este ciudata si google traduce si el cum poate, destul de aiurea. Mortul din serial era la locul lui, numai fraza tradusa era gresita… iar de atunci tot stau si ma intreb daca sa scriu uneori despre lucruri din astea evident inventate, dar pe care un anumit public le gusta. Ma mai gandesc si acum… si bineinteles, chiar nu cred ca as putea sa scriu tampenii pe blogul meu. Chit ca as avea trafic kăkălău, ca să zic așa.

Lasă un răspuns