cristina balan vocea romaniei

Cristina Bălan este Vocea României

Cristina Bălan este Vocea României și voi trebuie să o apreciați și să încetați să judecați în condițiile în care habar nu aveți ce e în spatele acestui show de televiziune!

Nu pot să rămân indiferentă la sutele de comentarii care le citesc pe Facebook, la criticile care sunt aduse la adresa Cristinei Bălan și am decis să scriu și să nu mai tac.

  1. Cristina Bălan nu e singura participantă la Vocea României care a avut/are o carieră muzicală. Dacă mă raportez la ediția anterioară am avut-o pe Aliona Moon care participase la Eurovision din partea Moldovei, am avut-o pe Brigitta, Ana Maria Georgescu și lista poate continua. De ce de ele nu a spus nimeni nimic? De ce ele nu au fost blamate și criticate precum Cristina de participarea lor la Vocea României? Pentru că nu prezentau o amenințare și pentru că antrenorii nu le-au pus suficient în valoare?!
  2. Mă îndoiesc total de faptul că ideea de a participa la Vocea României a aparținut în totalitate Cristinei Bălan. Sunt mai mult decât convinsă că cei de la ProTV au insistat cu sute și mii de telefoane pentru ca ea să participe, pentru că așa obișnuiesc să facă, dar publicul nu știe, publicul are impresia că ea a vrut să fie acolo pentru a își reînvia cariera. Eu cred altceva, eu cred că ProTV-ul i-a vândut povestea asta și tot el a și promovat acest lucru.
  3. Consider că e o prostie mare să afirmi că o femeie nu mai cântă pentru că are un copil și din momentul apariției acelui copil ea trebuie să schimbe scutece și atât. E fix misoginismul românesc și fix genul acela de ștampilă care se pune pe femei. Nimeni nu știa adevăratele motive pentru care Cristina s-a retras din muzică, dar clar căsătoria și copilul nu sunt acele motive. Eu cred că ea s-a retras din muzică pentru că nu erau oameni care să o audă și să o aprecieze, pentru că 80% din public fredonează piese cu trei acorduri și versuri de doi lei, iar când vine vorba de voce, chiar nu mai contează. Masterizările din studio sunt suficiente pentru urechile unora și cum să apreciezi o voce bună cu adevărat când tu ești obișnuit să auzi tot felul de prelucrări și să ai și proasta impresia că sunt reale?!
  4. Cred că în contractul și în regulamentul concursului e unde scris cu un font de 2 că Vocea României poate fi câștigată de cineva de origine română, cu buletin de România și din start discriminările au fost făcute de organizatorii concursului și nu de publicul care a votat.

Eu sunt fericită de rezultat, Cristina a fost impecabilă și a cântat cu suflet, a trecut peste toate criticile și a încercat să dăruiască de fiecare dată un moment unic, un moment sensibil și a spus o poveste. Povestea ei, povestea unui suflet care iubește muzica, povestea unei luptătoare, a unei femei care poate avea o carieră și o familie. S-a văzut clar că a avut toată susținerea soțului și momentul în care a plecat să își îmbrățișeze soțul după ce a fost anunțată câștigătoare a fost unic, a fost real și a arătat că mai presus de orice premiu, adevărata bucurie o trăiește doar cu familia ei. Bravo pentru tot, bravo pentru că ai rezistat unui mediu atât de ostil, bravo pentru tot sacrificiul făcut, bravo pentru că ai fost, ești și vei fi o artistă cum rar găsești în România!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Cristina Bălan este Vocea României”

  1. Pingback: Cristina Bălan este Vocea României | Ziarul Profit

Lasă un răspuns