Web Analytics
Cum se impacă fotografia cu rolul meu de digital marketer - Bianca Ionel
Cum mă susține fotografia din punct de vedere profesional 2022 februarie bianca ionel

Cum se impacă fotografia cu rolul meu de digital marketer

Din 2019, fotografia a început să își facă din nou loc în viața mea.

Deși am descoperit-o la o vârstă foarte fragedă și am fost fascinată de aparatul de fotografiat pe care îl avea tatăl meu – atât de fascinată de l-am stricat 😆- am revenit la ea destul de târziu, într-un mod implicat și asumat.

Am avut mereu în rucsac un aparat de fotografiat iar toate momentele surprinse le-am adunat pe CD-uri, iar pe cele de suflet le-am printat.

În 2019 am început să iau cursuri de fotografie și recunosc, fotografia mi-a îndulcit perioada din pandemie. Tot în 2020 am ales să fac parte și din Clubul Fotografilor Iasi.

De atunci, iar în fiecare an, în ianuarie sau februarie, sunt recunoscătoare să contribui la o expoziție colectivă, cu fotografii alb-negru, ce îmbracă celebrul loc expozional, La Gard, din Copou.

Din arhiva cu fotografii de suflet, din 2020, cea care a ajuns în expoziția e realizată, la final de an, în decembrie, la o gală box.

Ca și anul trecut, n-am reușit să ajung pentru a îmi vedea fotografia expusă, pentru că februarie este o lună mereu încărcată de proiecte, însă a ajuns Irina Nichifiriuc și mi-a umplut sufletul de recunoștiință când a făcut postarea în online. 🙏

👩‍💻De ce ar face un om pasionat de digital marketing fotografie?

Până în 2020 fotografia îmi era de un real ajutor, în special, pentru clienții mei, fotografi. Prin intermediul ei ne conectam și le ofeream suportul necesar pentru site-uri, postări și chiar în alegerea fotografiile ce ajungeau în social media.

Din 2020, tot ceea ce cunosc despre fotografie și-a pus amprenta și în materialele grafice pe care le realizez. Pentru că într-un aparent simplu concept grafic pentru social se ascund elemente precum: cromatica, compoziția, încadrarea elementelor de impact în puncte de forță și nu numai.

Toate acestea le exersez constat prin fotografie. De asemenea, tot fotografia îmi cultivă și un simt al esteticului ce îmi este util și când vine vorba de realizarea site-urilor.
Fotografia îmi completează misiunea, mă inspiră și mă șlefuiește în a fi un profesionist mai bun.

Tu ce pasiuni ai și cum te susțin acestea în viața profesională?

Despre povestea din spatele conceptului AN realizată de Clubul Fotografilor Iași, te invit să citești aici, într-un interviu cu inițiatorul acestui concept.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.