Web Analytics
Curs SEO la Iași cu Rezistenta online - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Curs SEO la Iași cu Rezistenta online

Sfârșitul lunii aprilie aduce la Iași echipa Rezistența Online ce va tine un curs SEO de 8 ore. Eu am ales să spun prezent la acest curs. Am să vă povestesc motivele pentru care particip și vă îndemn și pe voi să faceți același lucru.

De ce să participi la un curs SEO?

Indiferent dacă ai o carieră în acest domeniu sau vrei să îți aduci site-ul afacerii tale în top căutări, te lupți cu timpul. Avem sute de cărți, sute de site-uri care oferă informații și prea puțin timp pentru a citi toate acele informații. Pe lângă acest lucru, apare și întrebarea dacă tot ceea ce vei citi se va aplica în afacerea ta.

Dacă reușești să parcurgi toate cursurile și sfaturile online vei ajunge în punctul în care vei afla că ceva s-a schimbat. Un algoritm la Google, noi criterii de penalizare Panda sau Penguin. Cei șapte ani pe care îi am în spate în IT  m-au învățat că acest domeniu este într-o contină mișcare, iar ceea ce azi funcționează, mâine trebuie regândit.

Nu poți participa la un curs SEO o dată în viață și să ai impresia că vei aplica tot ce ai învățat atunci ani de zile. Unele lucruri rămân la fel, altele se schimbă total sau nu se mai folosesc. Din aceste motive, e indicat să participăm la un curs SEO în care să primim toate informațiile de care avem nevoie. Acestea vor fi structurate, actualizate și nișate pe nevoile noastre.

Ce oferă cursul SEO?

Cursul SEO va fi ținut de către Ela Iliesi. Ela unul din cei 5 cei mai inspiraționali traineri SEO din lume conform Squirrly. Cursul va fi unul practic. Vei avea ocazia să realizezi singur liste de cuvinte cheie, să optimizezi pagini, să analizezi competiția pe businessul tău. Vei lucra practic pe site-ul tău și vei aplica atunci sfaturile primite.

Pe lângă faptul că ai oportunitatea de a învăța într-un mod interactiv toate tainele SEO vei primi și informații testate. Îți vor fi împărtășite și secrete deținute doar de cei care fac acest lucru de ani buni. Dacă vii deja cu un bagaj de cunoștințe în domeniu, poți să pui întrebări, poți să testezi noi lucruri și poți chiar să descoperi dacă aveau o abordare greșită sau nu în anumite situații.

Dacă toate aceste motive nu te-au convins, îți voi mai oferi încă unul. Poți obține un certificat de absolvire a cursului. Acel certificat va da cu siguranță foarte bine la CV.

Eu voi fi prezentă pe 29 și 30 aprilie 2017 la Iași la cursul SEO deoarece știu că acest curs mă poate ajută să mă specializez mai mult pe ceea ce fac. Te aștept și pe tine la curs și să descoperim împreună secretele SEO și să ne aducem site-urile pe prima pagină în căutări pe Google.


Mai multe informații și formularul de înscriere la curs se gasesc pe site-urile www.cursuri-seo.ro și www.rezistenta-online.ro

6 thoughts on “Curs SEO la Iași cu Rezistenta online”

  1. Mi-ar fi placut si mie sa particip la acest curs, sau orice tine de seo dar din pacate la noi in oras nu prea se organizeaza astfel de evenimente, iar bloggeri sunt prea putini.

    1. Cred că ar trebui să urmărești evenimentele de acest gen, sunt convinsă că se organizează și la tine. Sunt mult prea căutate și nu sunt dedicate doar bloggerilor.

  2. Ce mă oftic că nu sunt în oraș în perioada aia! Uneori, meseria asta de ghid de turism are și părți mai puțin bune! Mă chinui de ceva timp să particip la un astfel de curs, dar nu mă ajută deloc timpul! Oricum, sunt sigur că o să mai anunți astfel de evenimente când vei mai avea ocazia și atunci poate o să am mai mult noroc! 😀

  3. Aștept și la Cluj un astfel de curs. Chiar am nevoie să îmi dezvolt cunoștințele la acest capitol! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: