Cutia Pick N Dazzle noiembrie 2017 Bianca Ionel blogger beauty Iasi

Ce am primit în cutia Pick N Dazzle în noiembrie?

Ca în fiecare lună de mai bine de un an vă prezint ce am primit în cutia Pick N Dazzle. În luna noiembrie mi-am ales un singur produs, iar celelalte au fost adaugate de echipa Pick N Dazzle. Vrei să descoperi ce produs am ales și ce am primit?

Ce am primit în cutia Pick N Dazzle?

Am să încep cu produsul ales de mine, un ulei anticelulitic din gama Gama Super Dren. În cutia Pick N Dazzle august am ales crema Anti-celulita cu AHA, iar acest ulei vine în completarea tratamentului. Conține ingrediente active din plante și are o acțiune termogenică, de drenaj reducând puternic depozitele de grasime. Se recomandă aplicarea produsului timp de 14 zile consecutiv pentru a observa efectele dorite.

SUPER DREN ACTIVE OIL CELLULITE
SUPER DREN ACTIVE OIL CELLULITE

Bineînțeles, alimentația sănătoasă și mișcarea nu trebuie să lipsească din rutina noastră pentru a obține aceste rezultate.

Tot de la Bottega di Lungavita în cutia Pick N Dazzle am mai primit și Regenerating Ultra Firming Body Cream, la 100 ml. O cremă ce are ca și recomandare utilizarea zilnică după baie sau duș pe care am primit-o și în prima cutie Pick N Dazzle.

Regenerating Ultra Firming Body Cream
Regenerating Ultra Firming Body Cream

Ultimul produs din cutie este o paleta de farduri din noua gama Miss Cop. De la ei mai am un fard în trei culori cu care mă împac foarte bine și despre care voi scrie într-o postare viitoare. Paleta Sweet Heart este compusă din 17 farduri de ochi, un iluminator și un fard de obraz.
Fardurile de ochi sunt atât în nuanțe mate cât și sidefate, atât în culori neutre cât și în culori utile unui smokey eyes.

 MAKE UP PALETTE SWEET HEART MISS COP

MAKE UP PALETTE SWEET HEART MISS COP

În cutie am mai găsit și două mostre din nouă gama de produse TonyMoly unul pe bază de ceai negru și o cremă cu efect de matifiere si albire, vestita Panda’s Dream White Magic Cream.

Mostre Pick N Dazzle noiembrie 2017
Mostre Pick N Dazzle noiembrie 2017

Cât a costat cutia Pick N Dazzle și care e prețul real al produselor primite?

Cutia a costat 79 RON fiind abonată la programul Sleek pentru 6 luni. Care este prețul produselor din cutie?

  • Uleiul 3D anticelulitic – 99 RON
  • Crema regeneratoare pentru corp – 39 RON
  • Paleta Miss Cop – 55 RON

Ca în fiecare lună cutia merită fiecară bănuț, iar faptul că pot să mă bucur de produse recunoscute internațional mă face și mai fericită. Voi ce părere aveți despre cutia din această lună?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

14 thoughts on “Ce am primit în cutia Pick N Dazzle în noiembrie?”

Lasă un răspuns