Seminar de parenting iasi 2017 jci iasi

De ce merg la seminare de parenting?

Pentru cei curioși de participarea mea la diverse seminare de parenting, vă anunț că doar curioasă. Prefer să acumulez treptat o serie de informații ce îmi vor fi utile în viitor. Pe lângă acest lucru, mămicile sunt niște super-eroine de la care poți învăța oricând ceva nou care să te ajute în viața de zi de zi și în interacțiunea cu persoane ce se comportă precum niște copilași. Să vezi acolo time management și cum reziști cu 2 ore de somn pe noapte, mai ceva decât la orice alt training de acest gen.

Poate nu mai aruncăm cu jucării și nu ne trântim cu fundul pe podeaua din magazin, dar avem reacții asemănătoare. Să-mi fie cu iertare că și mie îmi vine de multe ori și eu îmi iau jucăriile și plec, dar mă întorc.

De ce merg la seminare de parenting?

Seminarele de parenting nu sunt pentru a te învăța cum să-ți crești copilul, asta știe fiecare! Ele sunt pentru că părinții au nevoie și ei de un loc în care să fie înțeleși. Au nevoie de un loc în care să fie susținuți și în care cearcănele de la ochi să nu fie criticate, ci apreciate.

Toți super-eroii au nevoie de un loc al lor în care să se încarce cu energie pozitivă și să se elibereze de cea negativă.

Seminarele de parenting sunt pentru a-ți găsi răspunsul la acele ofuri doar de tine știute. Sunt pentru a te relaxa și pentru a înțelegeceea ce simți tu ca mamă sau tată e mai important decât orice ar spune vreo carte.

Sunt pentru a te liniști și în acele momente în care copilul tău face o banală alergie și tu ai impresia că se termină lumea.

Seminarele de parenting sunt pentru a-ți aminti că ești un părinte erou și ar trebui să te apreciezi mai mult pentru tot ceea ce faci. De asemenea te ajută să înțelegi că peste X ani copilul tău va avea capacitatea de a aprecia tot ce ai făcut pentru el, chiar dacă acum i se pare că altă mamă sau alt tată ar fi mai bun/ă pentru el.

Seminarele de parenting sunt pentru suflet

La final toți am fost crescuți cu dragoste, cu teamă în suflet și cu speranță în ochi.

Cam asta vezi la un seminar de parenting. Cum teama din sufletul unui părinte se transformă în speranță când cel invitat ca speaker spune ceva ce l-a măcinat nopți întregi sau l-a făcut să se simtă un părinte mai puțin bun.

La seminarele de parenting am reușit să realizez sacrificiile pe care le-au făcut ai mei pentru mine.

Din toate aceste motive și multe altele nescrise, sâmbătă voi fi prezentă la Cum să devii supererou pentru copilul tău, pentru că am nevoie să conștientizez acum ce va fi și cum va fi și să învăț să apreciez mai mult ce am primit, ce primesc și ce sunt datorită super-eroilor care m-au crescut pe mine.


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns