Web Analytics
Despre branding cu suflet - Bianca Ionel - Digital Fairy Iasi - Site prezentare - magazin online - marketing - SEO

Despre branding cu suflet

Am observat un trend în online, acela de a îți construi imaginea ca profesionist cu „proiectele” altora, cu imagini luate de pe internet și asumate ca fiind propria ta muncă.

Așa, la diverse, de la un profesionist la altul sunt foarte multe tool-uri online care arată originea reală a fotografiilor pe care le folosiți pentru a vă lăuda cu „munca voastră”. Unul pe care îl folosesc destul de des este aici.

Poate ar fi timpul să înțelegem că lucrurile mari nu se construiesc peste noapte, că e nevoie de răbdare, de timp și cel mai important e nevoie să fim sinceri cu noi.

Dacă ne construim business-ul pe o imagine „împrumutată”, ca să nu spun „furată” de la alții, cum putem vinde povești despre integritate, asumare, iubire față de propria persoană și mai apoi față de alți oameni?

Despre branding cu suflet

Poate ar fi cazul să fim vulnerabili, să acceptăm cu nu le știm pe toate de la început (ar fi culmea să le știm) dar suntem pasionați și motivați de ceea ce facem încât lucrăm în fiecare zi cu noi și învățăm să fim noi – oameni și mai apoi profesioniști.

Un brand se construiește pe un set de valori și înaintea brandului e omul din spatele acestuia. Valorile brandului vin din sufletul omului și fiecare își știe sufletul cu întunericul ce îi pune în valoare lumina.

Poate n-am ani prea mulți în industrie, poate nu am suficiente proiecte în portofoliu, dar am înțeles un lucru esențial și n-am să-l țin doar pentru mine: Încrederea în propriul business este egală cu încrederea pe care o ai în tine.

Când un business stagnează sau o ia pe o pantă descendentă motivul real ești TU. În spatele clienților pe care îi pierzi, în spatele cifrelor de la contabilitate care nu arată ceea ce îți dorești, în spatele oamenilor din echipa ta de care sigur ești nemulțumit/ă ești TU pierdut, fără sens, fără direcție, fără motivație, pe pilot automat de prea mult timp.

TU ești cel care are nevoie de „rebranding” sau doar de un moment în care să vezi cât 100% din omul din oglindă ești TU și cât e imaginea oamenilor pe care ți-ai crescut brandul, visul și chiar pe tine?!

Când te vei găsi sau regăsi pe tine toate lucrurile din jurul tău vor căpăta sens. Să ne creștem cu suflet și din suflet pentru a avea branduri cu suflet!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.