Despre ce să scriu pe blog?

Când te-ai întrebat ultima oară “Despre ce să scriu pe blog?”

A fost o perioadă în care făceam acest lucru zilnic, iar rezultatul nu era tocmai cel dorit, pentru că pierdeam timp gândindu-mă la ce subiecte aș putea aborda, în loc să scriu, orice gând sau idee care îmi trece prin minte. Orice e un pic mult? Hmm, da, este, am trecut și prin perioada în care am încercat să-mi temperez inițiativele impulsive, dar am renunțat și la acest lucru pentru că nu avea sens să îmi pun limite singură.

Dacă vrei un răspuns acum, despre ce să scrii pe blog, e simplu! Scrie despre ceea ce îți place. Și acum o lista cu idei:

  1. Descrie o zi din viața ta, o săptămână, sau chiar mai multe, poți încerca să faci un fel de jurnal – un exemplu îl găsești aici.
  2. Interviuri cu persoane care le întâlnești și simți că au ceva de spus și merită știu de toată lumea – exemple de interviuri
  3. Pleacă de la un citat și dezvoltă ideea. Îți amintești de examentul de bacalaureat când la subiectul 2 primeam un citat sau un fragment și eram invitați să ne spunem părerea? Acum e momentul să faci din nou acest lucru.
  4. Fă un rezumat cu cele mai importante momente care ți-au schimbat luna ce a trecut, sau dacă simți că ai multe de spus poți face acest lucru la fiecare final de săptămână.
  5. Scrie un review pentru un film, o carte, o locație și dacă simți că poți scrie mai multe, fă o categorie specială pe blog cu review-uri sau alege să îți faci încă un blog nișat pe această idee.
  6. Fiecare are plăcerea de a se documenta zilnic pe un anumit domeniu, ce ar fi dacă ai împărtăși și cu cititorii tăi ceea ce ai aflat despre eclipsa de lună sângerie?
  7. Analizează care sunt subiectele care îți aduc vizitatori pe site și scrie pe acele subiecte în continuare.
  8. Crează un proiect al tău, diferit de tot ce există în blogosferă. Proiectul meu se numește Ziua de luni începe cu Acorduri din Suflet, cu siguranță poți găsi și tu idei mult mai creative.
  9. Liste, toată lumea iubește listele, liste cu filmele, cărțile, locurile, aplicațiile preferate, etc.
  10. Proză, poezie, gânduri care nu se încadrează în categoriile ce definesc blog-ul tău, idei ce adunate ar putea forma o carte.

Acum ai 10 idei despre care poți scrie pe blog. Dacă îți trec și altele prin cap, lasă un comentariu, scrie una articol pe această temă și nu uita să îți lași creativitatea liberă!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 thoughts on “Despre ce să scriu pe blog?”

Lasă un răspuns