Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc! premiera iasi 2020

Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!

Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” vine în premieră la Iași și este o invitație clară la artă printr-o comedie savuroasă pusă în scena de actori români de succes.

La final de 2019 toată presa ieșeană a povestit despre transformarea prin care „Cinema Victoria” urmează să treacă și despre toate oportunitățile de a ne bucura de artă la cel mai înalt nivel chiar acolo, în „Sala Unirii”.
Nu a trecut prea mult timp și mare mi-a fost bucuria când am aflat că „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” vine în premieră la Iași, sâmbătă, 1 februarie.

În distribuția peisei se află mari actori români dragi mie, cum ar fi Maria Buză, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Lucian Ghimiși, Irina Noapteș și Marcelo Cobzariu.

Piesa „Dezbraca-te, vreau să-ți vorbesc” vine de la aplaudata piesă „Don’t dress for dinner” din teatre importante din lume, precum SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania și chiar Australia și Africa de Sud. Mai pe scurt, a fost jucată în peste 22 de tări și în România regia este semnată de Șerban Puiu.

Pe Serban Puiu, cei din București îl iubesc și îl cunosc prin toate producțiile de comedie puse în scenă la Teatrul Elisabeta, printre cele mai savuroase se numără „Boeing Boeing”, „Puricele în ureche”, „Capcană pentru un bărbat căsătorit”.

„Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” este un șir lung de încurcături care par de nerezolvat

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că, în acest ritm amețitor, se alege praful de planul inițial al lui Robert. Care este soluția ieșirii din această situație imposibilă, va trebui să aflăm cu toții la fața locului.

Așadar, hai și tu sâmbătă, 1 februarie 2020, la comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” la Cinema Victoria, Iași. Biletele sunt disponibile atât la Ateneul Național din Iași, cât și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

Lasă un răspuns