11 citate pentru un dezordonat

Ești dezordonat? Citește asta și te vei simți mai bine!

Te-ai săturat să ți se spună că ești dezordonat? Că totul în jurul tău e lipsit de ordine și totuși tu știi tot te înconjoară? Articolul acesta este pentru tine, cel dezordonat și pus prea des la perete pentru asta.

11  citate pentru un om dezordonat

 1. Dacă urmezi o disciplină, devii sclavul acesteia. Singura disciplină trebuie să se nască din propria ta conştiinţă; numai aşa vei deveni un maestru. Dacă respecţi o anumită ordine în viaţă, aceasta te va limita; esenţa fiinţei va rămâne într-o dezordine profundă. Ordinea nu poate fi impusă decât la suprafaţă. În centru va domni haosul  –  Osho
 2. Haos este denumirea oricărei ordini care produce confuzie în minţile noastre – George Santayana
 3. Haosul este sufletul creaţiei care ară pământul intuiţiei. Fără haos nu va creşte nimic – Michele Cassou
 4. Procesul creativ are nevoie de haos înainte ca să apară forma –  Marilyn Ferguson
 5. Fiecare dintre noi este un mic haos – Mircea Eliade
 6. Ai nevoie de haos în sufletul tău pentru a da naştere unei stele – Friedrich Nietzsche
 7. Haosul este o ordine încă nedescifrată – Jose Saramago
 8. Într-un sens real, maximum de dezordine era echilibrul nostru – T.E. Lawrence
 9. Dacă urmezi o disciplină, devii sclavul acesteia. Singura disciplină trebuie să se nască din propria ta conştiinţă; numai aşa vei deveni un maestru. Dacă respecţi o anumită ordine în viaţă, aceasta te va limita; esenţa fiinţei va rămâne într-o dezordine profundă. Ordinea nu poate fi impusă decât la suprafaţă. În centru va domni haosul – Osho
 10. O întreprindere în care nu există ordine este incapabilă să supravieţuiască, dar o întreprindere fără dezordine este incapabilă să evolueze – Bernard Nadoulek
 11. Un om care spune „Vreau să mă schimb, spune-mi cum să fac”, pare foarte sincer, foarte serios, dar el nu este. El vrea de fapt o autoritate care el speră că va aduce ordine în el. Dar poate vreodată o autoritate să aducă ordine interioară? Ordinea impusă din exterior întotdeauna va genera dezordine  -Krishnamurti

Nu întâmplător articolul e publicat sâmbăta, într-o zi considerată „zi de curățenie”. Cred că e timpul să încetăm să ne mai criticăm pentru dezordine și să ne bucurăm de tot ce ne oferă ea. Inspirație, emoție, stări unice și neînțelese de cei din jur. Dacă Universul reprezintă haos, noi de ce am vrea să-l transformăm în ordine? Pentru că asta vrea societatea?


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

9 thoughts on “Ești dezordonat? Citește asta și te vei simți mai bine!”

 1. Se spune ca geniile sunt oameni dezordonati si ametiti. Pentru unii acel haos este doar aparent. Daca intra intr-o lume ordonata si organizata, nu se mai pot concentra. Pentru altii haosul si dezordinea ii opresc sa faca ceva si sa se concentreze. Depinde de la om la om cum se simte mai bine.

 2. Multe dintre aceste citate le stiam. Nu stiu cat sunt de adevarate, dar cand le citesti, parca dintr-o data te intelegi ma bine :)). Cel putin eu, care sunt maxim de dezordonata.

 3. Da,sunt mega dezorganizata. Incep sa fac ceva, ma apuc de alte chestii, imi e sete, mai stau putin, stai ca imi e foame, suna telefonul si tot asa. Pana la urma imi termin treaba, dar greu si ma enervez cand altii termina mai repede si apoi au timp de odihna. Eu prea le combin :))

 4. Câte un pic in fiecate zi, te ajută să ai mereu o casă ordonată.
  Mie imi place ordinea si nu astept o zi anume pentru asta, fac cand ma simt plina de energie si pusa pe aranjat.

 5. mihalache simona

  pe buna ca incep sa ma simt mai bine dupa ce am citit articolul tau, ce bine ca nu sunt singura 🙂

Lasă un răspuns