bianca ionel wordpress

Duga.no – site de prezentare WordPress

Astăzi am decis să vă vorbesc despre Duga.no – site de prezentare, realizat în WordPress pe la începutul lui 2015. Mi-a plăcut foarte mult acest proiect din prima clipă în care am văzut designul site-ului. A fost provocator și diferit de site-urile cu designuri destul de banale pe care le fac zi de zi. Îmi plac clienții care ne dau posibilitatea de a face ceva nou și diferit și îmi plac clienții care surprind prin originalitate. Meritul este clar al designerului care a reușit să transforme un site banal de prezentare a produselor de panificație, într-un site care vrei să-l răsfoiești, măcar din curiozitate și pe lângă asta să convingă clientul că acest site „va vinde”.

site prezentare wordpress bianca ionel

Ce mai mare provocare a acestui site a fost pagina de home, un slider și alte câteva box-uri în care trebuia încadrat perfect un text și imagini, toate de mărimi variabile. Am folosit cu încredere unul din pluginurile mele preferate, când vine vorba de slidere și anume Meta Slider for WordPress.

Site-ul are și o pagină cu un portofoliu cu produse, filtrabil, e genul de portofoliu care mie îmi place foarte mult și care îl recomand în general site-urile de prezentare care au un număr mare de produse, categorii, sau servicii.

portofoliu filtrabil bianca ionel wordpress

Din acestă listă clientul poate da un click pe produsul dorit și este dus în pagina de prezentare a acelui produs, în cazul de față pe pagina unde se află rețeta produsului. Tot aici se află și un buton de back, ce duce clientul înapoi pe pagina anterioară, evitând orice posibilitate a acestuia de a cauta din nou pagina categoriilor sau de a se pierde printre rețetele îmbietoare.

pagina produsului bianca ionel wordpress

Site-ul are foarte mult conținut, în general, când vine vorba de site-uri de prezentare este foarte dificil să gestionezi tot acest conținut în așa fel încât să nu plictisească și nici să nu transforme site-ul într-un blog. Drept urmare, ideea de categorii cu link-uri către rețetele produselor este una foarte compactă și de efect, evitând un meniu cu multe submeniuri care să deruteze clientul.

Este unul din proiectele care mi-a plăcut foarte mult și m-a provocat când a venit vorba de responsive. Este genul de site care îl dau des drept exemplu celor indeciși și reticienți la schimbare. El îmbină foarte bine elementele ce sunt încă în trend când vine vorba de design și anume:

  • structură tip card,
  • design plat,
  • mici animații și tranziții la hover,
  • un font interesant SohoGothicPro.

Așadar, dacă ai nevoie de inspirație pentru site-ul tău de prezentare, poți oricând să arunci o privire peste Duga.no – site de prezentare WordPress și nu uita că ideile tale pot fi implementate pe orice altă platformă 🙂


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 thought on “Duga.no – site de prezentare WordPress”

  1. Pingback: 13 lucruri care mi-au schimbat luna februarie 2016 - Bianca Ionel - Acorduri din suflet

Lasă un răspuns