Web Analytics
Cum să editezi video-urile pentru content marketing-ul afacerii tale cursuri iulie 2022 bianca ionel

[Curs] Cum să editezi video pentru content marketing?

Pentru că partea de content video devine baza în online, săptămâna aceasta, în cadrul cursului „Cum să editezi video-urile pentru content marketing-ul afacerii tale” de pe platforma Kiwi Marketer am aprofundat și învățat lucruri noi pe acest subiect.

Editarea începe din timpul filmării” este expresia care m-a făcut să zâmbesc din primele minute, pentru că mi-a amintit instant de fotografie. De acolo știu că prin simpla schimbare a punctului de stație și încadrarea corespunzătoare a subiectului din prima pot salva de ore bune în partea de postprocesare.

Această regulă este valabilă și pe partea de video.

Am învățat despre cum pot edita un video atât pe telefon cât și pe PC. Am urmat un tutorial foarte tehnic în Adobe Premiere, cu care mă împrietenisem un pic acum vreo 3 ani, însă după acest curs, pot spune că nu mă mai sperie deloc să lucrez în el. Yey!

O lecție prețioasă a fost și cea legată de cum poți oferi dinamică unui video dar și despre cum un cross-fade e suficient pentru a da o notă de eleganță materialului final.

Alte lucruri ce mi-au fost utile, din curs:

➤ Edit de bază în

• Adobe Premiere
• KineMaster

➤ 5 greșeli de evitat la montaj
➤ Efecte și tranziții profi

În concluzie, editarea video este esențială pentru că prin ea poți pune și mai mult în valoare mesajul transmis.


Spune-mi într-un comentariu dacă folosești materiale video în strategia de comunicare online și care este cea mai mare provocare când vine vorba de ele?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *