Fapte bune şi oameni bogaţi sufleteşte

Am urmărit recent filmul Pay it forward, un film simplu care transmite mult şi chiar mă gândeam dacă am putea să facem trei fapte bune pentru trei persoane diferite şi acele persoane să „dea mai departe” binele făcut sub alt bine. M-a emoţionat puterea şi credinţa unui băieţel în dorinţa lui şi lupta pentru acea dorinţă de a face bine. Filmul m-a pus pe gânduri şi implicit m-am întrebat cum aş putea şi eu să fac astfel de fapte bune.

Cum toate lucrurile se întâmplă în viaţă cu un scop şi într-o ordine bine gândită, am aflat de Zolty, un blogger bogat sufleteşte, care reuşeşte să treacă peste problemele sale zilnice şi să se gândească şi la cei din jur. El a ales să organizeze un concurs pentru persoanele cu dizabilităţi şi să lanseze o provocare pentru acei oameni care vor să facă fapte bune şi nu ştiu de unde să înceapă.
Aşadar, el oferă ca premiu un cărucior electric ce are nevoie de doi acumulatori pe Gel, 70 Ah care costă aprox. 1.500 lei. Pentru aceşti doi acumulatori şi plata curierului pentru livrarea premiului el are nevoie de un sponsor, sau mai bine zis de un om bogat sufleteşte ca şi el. Mai multe detalii despre acest concurs dar şi despre Zolty puteţi afla pe blogul lui aici.

Gestul e simplu, dar onorabil şi poate fi chiar o lecţie pentru mulţi dintre noi care avem tot ce ne dorim de la viaţă. Putem învăţa de la acest om, care nu a avut un drum uşor că nu ai nevoie de super puteri pentru a face fapte bune şi că putem da oricând mai departe şansa de a face pe cineva fericit.  Poate părea greu, poate părea imposibil pentru mulţi, dar ar fi un pas important dacă am distribui mesajul lui Zolty mai departe şi chiar dacă am putea deveni noi acel sponsor cu simplul gând de a face o faptă bună şi nu de a crea o datorie emoţională, aşa cum suntem obişnuiţi.

Dragi bloggeri vă invit să scrieţi şi voi despre concursul lui Zloty şi dragi cititori vă invit să distribuiţi în reţelele voastre de socializare această postare sau postarea lui Zloty de aici.  Zloty felicitări pentru ce faci, felicitări pentru că găseşti puterea în tine de a continua şi de a fi fericit şi felicitări pentru că lupţi pentru visul tău, dar ai grijă şi de visele altora!


Alătură-te și tu celor 4000 de abonați la blog

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Ultimele postari ale lui Bianca Ionel - Digital Marketing Iasi (vezi toate)

1 thought on “Fapte bune şi oameni bogaţi sufleteşte”

Lasă un răspuns